Merryy ftmagkr bencede öyle ilk indirdiğim zaman pek önemsememiştim yaparım sonra diye bugün sepete ekledim bi kaç bişey sonra bi baktım 2 bin olması gerekiyor 😂
Merryy MustafaHilal nasıl birşey acaba profilden 3 çizgiye tıklayınca fotoğraf ekle çıkıyor ordan ekleyebilirsiniz o zaman limit düşükmüş galba şuan 2 bin olmuş
Barbie77 Ben de geçen hafta yaptım 1000₺ idi min sepet tutarı benden sonra 2000₺ yaptılar yolda siparişim yeni gönderildi bakalım nasıl gelicek 😅
denizleo09 Merryy evet biz iki hesaba böldük mecbur. Ben daha önce aliexpressten filan da çok alışveriş yapan bi insandım Temu bana çok daha kaliteli göründü açıkçası
Merryy denizleo09 evet bende aliexpressi baya kullanmıştım vergilerden önce sonra uzun zamandır kullanmadım buda o uygulamaya benziyor aslında
alsar11 Merryy Ben Azerbaycanlıyım her halde sizde olanla farklı belkide 🫠 tiktokda ( temupulsuzsifaris) yaz benim sayfam yardımım dokunur belki
Haticeburak06 Merryy hayır asko yeni limit geldi baktılar türkiyeden çok sipariş alıyolar artırdılar hemen 🙄
Ceylanbjk yavrucakannesi İyi 1 ayı bulmamış en azından bı de eskiden gümrükte takılı kalıyordu ama ürünler çok kaliteli