Zehracubuk Kızlar idarar testi yaptım pozitif kan testi yaptırdım beta hcg değerim 30 çıktı çok yeni olduğu için sizce kaç haftalık hamileyim?
Cyla2014 Zehracubuk benim adet olacağım gün 23 çıkmıştı daha kese görünmemişti ertesi gün doktora gitmiştim
Zehracubuk Damla01 Mervisnese 2 hafta öncede yaptırmıştım 0.02 çıkmıştı 2 gün öncede 30 çıktı idraradada pozitif çıktı doktora gitsem mi kese gözükür mü diye tereddüt ediyorum
Aynan Zehracubuk öyledir ben de 5 gün geçince yaptirmistim beta hcg 39.9 çıkmıştı 1 2 haftaliktir en cok
Damla01 Zehracubuk benim kesem 1.800 oldugunda gorunmustu suan cok yeni. 2 gune bir.kan verip takip ettirmen gerekiyor.
ElifToprak Zehracubuk Ne kesesi kese 5.haftada bile gozukmeyebiliyor sizinki tas catlasin 2 haftalik bilemedin 3 ..Deger henuz cok dusuk belliki cok yeni yukselme durumunu takip edin surekli..2 gune bir deger 2 katina yukseliyor cunku
Aynan Zehracubuk gitme şuan görünmez ben 3 hafta kadar bekleyip gitmiştim bebek de gozukmustu bence biraz bekle
Eminos Kese beta degerin 1500 olmadan kesinlikle gozukmez ama degerin bayagi kucuk 2 gunde bir kan vermeni tavsiye ederim tedbir acisindan sağlıklı bi gebelikte 2 gunde 2 katina cikmasi gerekir
Cyla2014 Eminos ilk gebeliğim de betam 450 çıktı ve gayet iyi de göründü kesem. Değer de 2 günde bir en az 60% çıkmalı
Burcuveburcum Zehracubuk 48 saatte tekrarlanmalı kan testi değer iki katına ulaşmalı ama kese görünmez çok yeni çünkü
Muzaffer Zehracubuk hayırlı olsun canım benim. Acele etme bekle kese için daha çok yeni annesi tutunmaya çalışıyor şimdi o. Sende sitresten uzak dur. Kan değerlerinin artışını bir süre takip et . Kese 5haftalık oldun öyle görünür 🧿
Artemis1234 Zehracubuk. Doktorun dediğine göre eğer 1 hafta gecikirse adetlik 4 haftalık oluyormussun ona göre hesapla arkadaşım
Zehracubuk Artemis1234 geç döllenme olursada 4 haftalık mı oluyor acaba adeti 1 hafta geçince bi bilginiz var mı bu konuda 🤔