[silindi] Limonlukek21 benimde öyle hiç Belirti yok normalde ilk hamileliğimde kusmaktan mahvolmuştum
afra119- Beyazmelekkk aynı durumdayız ilk hamileliğimde miyde bulantısından su bile içemiyorum bunda tik yok, bugün doktora gittim keseyi goremedik kan verdim beta değerim 1466
Busra121 Beyazmelekkk bende 6+4 um bugun. Bende de hiçbir belirti yok. Ama ilk gebeligimde de hiçbir belirtim olmamisti o yüzden biraz rahatım. Allah’ım sağlıklı güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah 🌸
Dfnsyn Busra121 ben de 6+2 yim sabah sol kasığımda batma gibi ağrı oldu sonrasında geçti sizde de oluyor mu arada
Dfnsyn afra119- sanırım geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin bence🥰 Allah gönlünüze göre versin 🌸
LeylaEla Emisen7 Vallah benim 27 Şubat ama marta çok yakın katılıyorum 😅 8+5 olduk yorgunluk halsizlik devam ediyor ☺️
Emisen7 LeylaEla 7 haftalık olduk bizde çok şükür Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin
Bubu_ _Gulcan_ evet benim ilk başından beri bu şekilde hamile olduğumu direk anladm tüm belirtileri yaşıyorum ve cok zor geçiyor
LeylaEla _Gulcan_ benim devam ediyor çok kötü yani hiç bişey yiyemiyordum affedersin her şeyi geri çıkarıyordum. 6 haftamdam beri ilaç kullanmaya başladım çok şükür etkisini görüyorum 🥰
_Gulcan_ LeylaEla teşekkür ederim 🥰 8.haftadan sonra başladı benim ya hiç yataktan çıkmıyorum. İş yerinde çok zorluk çekiyorum gece nöbetinde özellikle dengem şaşıyor.