Kutsal_koc Benim de süt desen hala damla damla geliyor bebeğim 2 aylık oldu neredeyse. Sağıp veriyorum memeyi bir tutuyor bir tutmuyor zaten ilk 1 ay neredeyse hiç tutmadı mememi. Yeryüzündeki tüm bitki çaylarını damlaları her şeyi yedim içtim süt artmayınca artmıyor arkadaşlar kesin bilgi. Bebek emdikçe artar diyorlar da süt gelmeyen memeyi bebeğe tutturabilecek bir babayiğit varsa gelsin misafirim olsun rica ederim. Annelik desen, motive mi olamadım adapte mi olamadım bilmiyorum. Ben anneliği, mutlu keyifli bebeğimi arabasına atıp yürüyüşlere çıkıp yazın tadını çıkardığım, ne biliyim böyle emzirirken uyuttuğum huzurla yanında uyuduğum bir süreç olacak zannetmiştim. Neden öyle zannettiğimi de bilmiyorum.
Şuana kadar annelik deneyimim: Ağlama krizleri, Gaz krizleri, Uykusuz geceler, meme savaşları, sadece biberon ağzındayken sallayarak uykuya sokabilme, her gün 4 saat uykuyla hayatta kalabilmeye çalışma, tuvalete sıkışıklık, açlık. Annem gittiğinden beri artık eşim evde olmazsa 1 lokma şey yiyemiyordum akşama kadar. 20 gün tek kaldıktan sonra şimdi memleketime geldim delirerek.. ama farkediyorum ki evde yine de bir düzenimiz varmış az da olsa. Buraya geldiğimizden beri daha da kötü oldu. Her gören “ay ne kadar ağlıyor” yorumu yapıyor. Bebeğimi çok seviyorum tabiki o benim kalbim canım nefesim. Ama bazen gerçekten bir valiz hazırlayıp çekip gitmek istiyorum. Eski ben olduğum bir yere, normal bir insan gibi yaşadığım bir döneme. Sanki o günler geçti ve bir daha hiç gelmeyecek.