Basakk98 Kızlar detaylı ultrasonda doktor bebek iri 2 hafta önden gidiyor ve suyun biraz fazla gebelik şekeri olabilir şeker yükleme yaptır dedi yaptırdım bugün gebelik şekeri de çıkmadı böyle bir şey yaşayan var mı ( ilk gebeliğim)
Enfal_06 Basakk98 2 hafta geriden gelmesi genetikten kaynaklanıyorsa önden gitmesi de genetikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum bizim geriden geliyor minyon tipli dedi doktor bende öyleyim
denizleo09 Basakk98 bende de aynı durum var erken döllenme de olabilir dedi doktor. Şekerden de şüphelendik bakalım haftaya şeker yükleme testim :/
iremcannn1907 Basakk98 benim durumum aynıydı. Hep 3 hafta ileride gidiyordu. 4 buçuk kilo doğdu. Yediklerinize dikkat Edin şekerli şeyler yemeyin
Nurella1997 Basakk98 Bende de şeker çıkmadı suyum biraz fazla çıktı bunu hafif orta fazla diye katogoriye ayırdıklarını hafif olduğu için önemli olmadığını dikkat etmem gerektiğini söyledi yediklerime
Bestedalgc Basakk98 bizimde 2 hafta önden gidince doktor eşimin boyunu sormuştu şeker yoksa tamamen genetik sebepli bir durum
Bestedalgc Benimde bebek 2 hafta önden gidiyor sorun olmadı ama şekerim de yok. Zaten 26. Haftadan sonra önden gitme duruyor seyrinde devam ediyor 3. Haftaya geçmiyor benim doktorum önemli olan şekerinin olmaması demişti
Bestedalgc Basakk98 bizde tam tersi kafa çapı büyük çıkıyor hatta yeni kontrolden çıktım kafası 1 hafta önden doktor bile koca kafa diyor 😂
iremcannn1907 Basakk98 aman Allahım ne güzel 😂 ben 41. Haftada doğum yaptım 48 kilo ile hamile kalmıştım 80 kilo ile doğum yaptım 32 kilo almıştım 🙈
kzbnmsrl denizleo09 ben daha 19 haftalığım bana şeker yüklemesi yapacağını söyledi yarın kafam karıstı da
Glchan_34 @Basakk98 aynısı bende de var 34+2 de suyu normale döndü ama hala haftasına göre iki hafta ilerde gebelik şekeri çıkmadı genetikten olabilir ama yine de perinatolji bölümüne görün dedi salı günü oraya gidicem
denizleo09 kzbnmsrl bende bu hafta sanıyordum mesaj attım sağlık ocağındaki hemşirem 26.haftada yapacağız dedi