gktgmom Acelyapova çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bende 35. Haftaya kadar çalışabilir raporu aldım normalde 32. Haftada çıkılıyor parada eksilme olur mu
Sevda1919 Mervepera Bakıyorum ama görünmüyor ya SGK yı aradım orda da görünmüyor. Rapor aldığım hastaneyi aradım bakalım dönüş yapacaklarmış. Normalde çalıştığım hastaneye elden teslim ettim ama yine de kafama takıldı. Çalışır raporum hemen düşmüştü çünkü sisteme
gktgmom Acelyapova 35. Haftada izne çıktığım için merak ettim canım gerçi internette doğum sonrası çalıştığım günlerinde ekleneceği yazıyordu iznime peki bu maaş alma olayı kamu ve özel sektörde değişiklik gösteriyor mu
N-eslihan-F Arkadaşlar çalışabilir raporunu devlet hastanesinden alıp sonrasında özel hastane ile devam etmek sorun teşkil eder mi. 2 hastahane ile birlikte ilerliyorum. Özel her gitmeye muayne ücreti alıyor ayda 2 sefer vermemek adına 1 ay özele 1 ay devlete gidiyorum..
Acelyapova gktgmom kamu veya ozel olarak degilde aldigin maasin brutune gore hesaplaniyor hesaplama nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama asgari ucrete hore bu y en az 50 bin aliyolar diye biliyorum daha fazlada olabilid
Drfatma Ben hastane özlük birimine sorduğumda 32 de izne ayrılınca her ay maaşımın normal bir şekilde yatacağını söylemişlerdi , Allah korusun bebek sağlıklı doğmazsa maaş almamak çok saçma geldi hak kaybı oluyor bir kere
Drfatma Ece5454 ben daha almadım özlük birimi elden getirmemi söyledi ama izne ayrılan bir doktor arkadaşıma sordum her ay düzenli maaşını aldığını söyledi öyle toplu yatma gibi bir durum yokmuş, ama özelde belki farklıdır
Zhrbjts Meryoss bunu muhasebeci vaktinde işlemezse vs nasıl oluyor acaba bende rapor alicam ama bizim müsavir biraz salak işlemez diye korkuyorum geç islenirse vs ne olur acaba
Meryoss Zhrbjts o sisteme düşüyor zaten ki her türlü benim hep düştü girmesine gerek kalmadı doğum yaptığımız gün doktorun sadece o gün girmesi gerekliymiş bana öyle dedi hatırlatın mutlaka doktorunuza falan dedi
gktgmom Bir de kızlar bu raporlu olduğumuz sürede bizi işten çıkarma ihtimalleri var mı yoksa bu yasal değil mi bilenleriniz var mı ?