Öğrendiğimden beri ne zaman yorulsam ayakta çok dursam yokuş merdiven vs. Kahverengi açık leke geliyor hafif bunun için doktora gittim alttan baktı kanama alanı yok dedi ilaç vermedi. Ayaklarını yüksekte tut dinlen ağır kaldırma çok eğilip kalkma suyunu proteininin ihtimal etme gibi yorumlar aldım. 10. Haftamdayım şükür ufak bir farklılık sezsem hemen yatıp dinleniyorum leke geçiyordu. Tabi herkesin aynı mı olur bilemem ama temel kurallar bu olsa gerek Dr. Çoğunluğu aynı şeyi söyledi çünkü. Ben kendi adıma tutunması için ilk haftalarda günde 2 kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, biraz kuru dut, tükettim. Arada bir avakoduyu haşlanmış yumurta limon cevizle bazen de taze tahinde ekleyip tüketmiştim ve suyu ihmal etmedim. Duşta ılık su kullanın, enfeksiyon olmasın diye pamuklu çamaşırlar kullanın ve dar giysiler kullanmayın kasıklarınıza göbeğinize baskı uygulamayacak kıvamda çamaşırlar tercih edin. Beyazları da (iç giyim olarak) söylüyorum beyaz sirke damlatıyorum deterjan gözüne deterjanı ekledikten sonra. Bi de aklıma gelmişken yükseklere uzanma ben temel kullandığım malzemeleri hep alt dolaplara az kullandıklarımı üst dolaplara kaldırdım. Öyle bir durumda mecbur eş yardımı alıyorum. Üsttekileri kullanacağım zaman. Yine en sağlıklı cvp doktorunuzdan alırsınız umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız