lebi5666 Merhabalar, 25 haftalık gebeyim ve 13. Haftamdan itibaren progestan kullanıyorum fitil olarak. Başlarda kolaydı kullanımı fakat artık karnımdan dolayı zorlanmaya başladım. Daha rahat kullanabilmek için öneriniz var mı?
ngksu lebi5666 ben 35. Haftamda 1 hafta boyunca kullandım ayna karşısına geçip ikiye ayırın başka türlü olmuyo😂
Glnzzz lebi5666 Ağızdan da alabilirsiniz. Ben ağızdan kullanıyorum. Doktorum fitil olarak kullanmami söyledi önce cumou ağızdan baş ağrısı uyku gibi yan etkileri oluyordu ama bende fitil olarak kullanınca kanama yapti. Ağızdan kullanmaya geçtik
lebi5666 Ayse650 İlk etapta düşük riskim olduğu için başladı doktorum, plasentam ön alt kısımda o yüzden devam ediyor
denizleo09 ngksu bir şey sorabilir miyim bende plasentamdan dolayı kullanıyorum ama afedersiniz direk içeri gönderiyorum benimki 100 mg yani öyle özel bi kullanım şekli söylemediler bana ama
lebi5666 gcagan düşük riski dolayısıyla başladım fakat plasentamın ön alt yerleşimli olmasından dolayı devam ediyorum
Ayseince12 lebi5666 bişey sorabilirmiyim benim rahim ağzım kısa olduğu için 200 mg başlattı dozu yüksek geldi bana siz kaç mg kullanıyorsunuz
Handevich lebi5666 ağızdan bana çok yan etki yapmıştı baş dönmesi vs sarhoş gibi oluyordum elim kolum tutmuyordu fitile geçtim rahat ettim. Hem fitil daha etkili oluyormuş bilginiz olsun ben bilmeden ağızdan kullandım 😅
lebi5666 denizleo09 ittirebildiğim kadar içeri ittirmek dışında başka bir şey bana da söylemediler. Uygulama şekliniz doğru endişe etmeyin.
ngksu denizleo09 bende direk içeri gönderdim hatta geri gelşyodu bazen biraz ovuşturarak bekledim gittiğinden emin olunca kalktım ayağa ve 10 dk falan biraz yattım sağ yada soluma doğru hemen kalkmadım yer çekimi malum😂
Handevich lebi5666 ben artık son zamanlar bakmadan yapıyordum 😅 ilk zamanlar aynadan bakıyordum. Hafif dik bir şekilde yatarak aynayla yapabilirsiniz
Civciv53 lebi5666 kız ben hiç aynayla yapmıyorum koy gitsin bir parmak boğumu içeri girmesi yeterli öyle sonuna kadar sokmana gerek yok içinden çıkmasın yeter hemende kalkma oldu bitti
artikbiranneyim lebi5666 yorumlara baktım da hiç öyle zahmete girmeye gerek yok hafif ıslat fitili sonra da ayaktayken parmağınla itebildiğin kadar it oldu bitti bu kadar görmene bile gerek yok bi süre sonra alışıyorsun zaten 👍🏻 ayrıca vajinal dediyse vajinal kullanmalısın