esdemiralay 1prensesannesi__ Ben de öyle düşünüyorum 🤗 gelişimi güzel giderse ilişki o haftalarda düşünüyorum
Haticeburak06 kubraclskn doktorum alttan uyarı vermişti sabah sonra eve geldim uyudum öğlen karnımda nefesimi kesecek bi sancıyla uyandım zor yürüyofum sonra belime kalçama heryerime yayıldı ve 2dkda bir olmaya başlamıştı
Elifelizz kubraclskn Haticeburak06 ben 39+3 te dün muayene de uyarı verdi doktorum. Bugğn sabahtan beri akıntı ve kırmızı ince kan şeklinde başladı. Şimdi akıntı ve kırmızı kan şeklinde daha fazla kasılmam da ara ara oluyor. Sizce biraz saha beklemeli miyim
1prensesannesi__ T1627 pozisyonu bilmem ama kadin sirt ustü oldugu daha iyi bence meni rahim agzina daha kolay ulasiyo yumusama yapmasi icin iyi bi pozisyon olabilir (benim fikrim)
1prensesannesi__ esdemiralay bence de bizimde gelisimi doktor gelsin istiyo aslinda sancilarimda bi iliski ile kendimi dogumda bulabilirim gibi ama kargolarim gelmedi daha onlari bekliyorum 🤣🤣
Glseren_1239353 Kızlar akşamdan beri çok kötüyüm adet sancısı gibi sancı ama daha da kötü yardımcı olur musunuz
sedakcar Kızlar vajinada sanki çiş varmış gibi altına sıkışmış gibi bi sızı geliyor 39 haftalığım doğum sancısı mı
kubraclskn sedakcar Bazıları oda bi doğum belirtisi diyor ama araştırmalarımda hiç öyle vişey okumadım
esdemiralay 1prensesannesi__ Ayyy ben de alacaklarımı sipariş ediyim bari erkenden . Ben de kargoyu beklerim gibi yoksa gelmeden doğuramam gibi
T1627 1prensesannesi__ gebelik olması icin o iyi diyorlardı ama dogum icin sırt üstü olmayin bebek sikinti yasiyor denilmisti o yuzden sordum
1prensesannesi__ esdemiralay sorma yaa aslında siparisi vereli 2 hafta oldu ama malum sıralı bu isler özel sipariste olunca kargoya verilmesi 20 gün dediler haftaya kargoya verilcek