BusrAsil2019 kubraclskn sancı düzenlidir her gelen sancı bir öncekini aratır. Ha bir de buraya post açacak durumda bile olmazsın 😀 yani o öyle bir şey ki zaten normal bir sancı olmadığını anlıyorsun. Kolaylıklar dilerim 🌺
kubraclskn BusrAsil2019 İlk defa böyle bi ağrı yaşadım ağrıyı unutmak için telefonla ilgilendim ama geçti ağrısı
01180322 kubraclskn kolay hiçbir şey yok bnm hikayemn sadece sonu pozitif ti, siz Güzel düşünün guzrl olsn🌸
kubraclskn Sehnaz34 Benimde dün gece bel ve kasık ağrım oldu hafifti şiddetlendi sonra zaman geçtikçe ağrı durdu
Elifelizz kubraclskn Haticeburak06 ben 39+3 te dün muayene de uyarı verdi doktorum. Bugğn sabahtan beri akıntı ve kırmızı ince kan şeklinde başladı. Şimdi akıntı ve kırmızı kan şeklinde daha fazla kasılmam da ara ara oluyor. Sizce biraz saha beklemeli miyim
Hnfe_sltan0332 kubraclskn çişim varmış gibiydi sürekli baskı vardı sarı akıntı geldi daha sonra bir damla kan hastaneye gittim sonrası hemen doğumum 10 saat sonra oldu
T1627 Benim dunden karnim sag tarafa sertlesiyor altta baski hissediyorum ve karnim gurulduyor sancilaniyor şimdi ishalde olmuşum bunlar fogum belirtisi mi
Ssrky Sinem_klc kendiniz sancı çekmişsiniz neden tekrardan suni sancı verildi .bilmediğim için soruyorum
Sinem_klc Ssrky açılma hızını arttırmak için diye düşünüyorum çünkü doktorumun mesaisi 4de bitiyordu vardiya değişimi olacaktı. Açıklığım 5 iken suni sancı verildi bir saat sonrasında doğum gerçekleşti yoksa açılma yavaş ilerliyordu. Şahsi fikrim bu yönde
sedanur_bpr0 kubraclskn Doğumdan 1 hafta-10 gün kadar önce akıntıda artış oldu hatta suyum geldi sanıp acile gitmiştim. Aşırı derecede akıntı oldu. Daha sonra hiçbir belirti olmadan nişanla karışık su geldi.
metemom_ kahvesever__ nişan nasıl bir şey canım panik olmadın mı görünce ben çok panik olurum gibi geliyor sonuçta kırmızı kan diyorlar
kahvesever__ metemom_ kırmızı değildi benim ki herkesin ki de kırmızı gelecek diye bir durum yok panik olmadım haftam gelmişti zaten
kahvesever__ metemom_ hayır beyaz gelen oluyor kahverengi oluyor sarı oluyor ve kırmızı oluyor değişiyor yani
Mrskocc kubraclskn düzenli azdan başlayıp şiddetlenen kasık sancısı 2 doğumumda da ilk belirtilerim bunlar oldu