D_er_ya Karpuz1995 yok kapali göstermiyor dedi pantemide vardi 7 aya girmistim artik soyleyin hazirlik yapicam dedim 😁
D_er_ya Bide devletbhsstsnelerde cok bakmiyolar sanki ozeller baya ugrasiyo bebek oynasın gorurmuyuz diye
Karpuz1995 hayalim35 sizin baya sürmüş ben iki.kızımıda net detaylida öğrendim ama bunda kesin detaylida ögrenirm dedim ama.olmadı
Melike00guven Karpuz1995 Ben kızımda 15 haftalıkken öğrendim şuan oğlum olacak inşallah bunu daha geç öğrendim o anki pozisyonundan dolayı yanılma yada görüntüleyememe olabiliyor
Karpuz1995 Melike00guven aynen bizim pozisyon.hep.saklayanack pozisyonda oğlunuzu.kac haftalık öğrendinz
Churcill Karpuz1995 benim kızın maşallah hep bacaklar açıktı heralde. Ne zaman doktora gitsek cinsiyetini söylerdi teyit amaçlı. 10 haftadan itibaren söylemeye başlamıştı kız diye
Karpuz1995 Eda3834 ya masallah kuzuya sizinde baya gec göstermiş öncesi kız erkek hiç tahmin yaptılar mi size acaba kacıncı gebelignz
Karpuz1995 Eda3834 hiç mi pipiyi falan arada derede göremediler acaba 😀 bende diyorum acaba erkek olsa ila bir pipi görünmeZmiydi diyorum