Sewi Merhaba kızlar, sezaryan göbüşü nasıl gider acaba ? Ve en önemlisi nasıl temizlenir içimizde kalanlar ? Karnım 10 gün oldu hala şiş gitmiyor bir türlü ;( sizler neler yaptınız nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim 🌸🙏
yenidenanne34 Sewi hiç bişey yapmadım duruyor öyle benimde 17 gün oldu 😄 korse takacaktım ama bu sıcakta mümkün değil valla isilik olurum
dogurangaplumba Sewi beybim 2 ay oldu ne siyahlıklar temizlendi ne göbüşüm gitti ona isim bile taktım onu sevmeye başladım o artık bir birey ben bunu kabullendim 🤣🤣🤣🤣
Tuba-M55 Sewi 13 gün oldu benim de bol su içiyorum baya bi erittim. Yarından sonra da korseye başlıycam inşallah 🙏 korse ya da bi tık sıkı bişi olmayınca rahatsız hissettiriyo zaten bi de ben anca iyileştim dikişler yeni düşüyo
Sewi Cimenn1223 korse kullanıyorum ama sıkınca çıkarıyorum arada . Ama ev içinde yemek filan yaparken takıyorum.
Sewi Reina normal doğumda her şeyi çıkıyor canım ama sezaryan da kalıyor bunu herkes biliyor zaten . Karındaki şişkinlikler o yüzden.
Reina Sewi hayır tabiki. Yok öyle bir şey. Normal doğumda kendiliğinden çıkar sezeryanda müdahaleyle çıkar. Sezeryanda karnın şiş olma sebebi ameliyat olmanız. Burun ameliyatı ya da başka bir ameliyat olduğunuzda da şişer. Çünkü müdahale ediyor ödem birikiyor
yenidenanne34 Cimenn1223 5 aylık göbeğim yok şuan 😅 çoğu gitti bile 3 aylık hamile göbeği var zayıfım baya
Cimenn1223 Sewi ben takmadm cok pisman oldum 2.bebişmi bekliyorm bunda takicm ne vr ne yok kullanicam😁