Naznaz 30+3 den selam herkese 👋🏻 rahim kasılması yaşayan var mı? Nasıl bir his yani nedir bu rahim kasılması anlatabilecek çıkar mı.
DLiviyaEsor Gobegin tas kesiliyo sanki bebek poposunu dayiyor gibi bazen saniye suruyo bazende 1,2 dakika suruyo gobegin cok sertesiyo bi an nefes almakta zorluk cekersin
Naznaz DLiviyaEsor demek o yaşadığım kasılmaymış ben bazen yumurtalıkların tam üstünde aşırı bi agırlık hissediyorum sanki bebek tüm ağırlığını oraya veriyor gibi o da kasılma mı oluyor
Naz DLiviyaEsor aynen.anlatığın gibi. Robot oluyorum kıpırdayamıyorum yaa. Çok qarip bişey. En çok sağ tarafmda toplanıyor. Taş gibi taş. Çok sert oluyor. Kaburgalarımı sıkıyor. Nefes almak zorlaşıyor
DLiviyaEsor Naznaz bir tarafimi agriyo rahim buyuyo cok baski oluyo ondan da olabilir ama yalanci kasilma sertleşme oluyo canm bu haftalarda basliyo sık sık olur
DLiviyaEsor Naznaz rica ederim canm ne demk ama genede konturola gittigimde doktoruna soyle nstye baglarlar eger sancin varsa cikar sancin yoksa en azindan icin rahatlar
Ceyceycey Bende 30+5 yteyim nefes almakta bile zorlanıyorum bazen. Otururken göbişim kaburgaları mı sıkıştırıyo ☹
Naznaz Ceyceycey benim de ciğerlerim yanıyor öksürük tutuyor bazen. Bu sogukta cam pencere hep açık nefes alamıyorum şimdiden böyleyse son haftalar ne yapacağız 🙁
DLiviyaEsor Zuzu bnde gun icinde hm gece yasiyorum canm iki kez gece hastaneye bile gittim ne sanci ne acilma var bir aydr boyle yani yalanci sanciymis doguma hazirlik kasilmasi kac haftaliksin gene de bi doktoruna soyle simdi yanlış bilgilendrmis olmiyim
Zuzu DLiviyaEsor ayy kuzum 31 haftalığım.1 haftadır falan yaşıyorum bu durumu,doktoruma söyleyeyim benide bi soksun nst ye bari 🙈 gerçi benim ki daha dönmedi bile içerde ama insanın içine kurt düşüyo
DLiviyaEsor Zuzu pozisyonu farketmez tatlim sonraki haftalarda döner insallah sen genede soyle nstye baglasinlar sancin varsa cikar hm yavrunun kalp atışlarını dinlersin cok guzel bi duygu😊
DLiviyaEsor Naz ama o an hangi pozisyondaysan pozisyon degstr birde gobegini okşa hmn geciyo dedigim gibi canm gene bi doktorunuza danismanizda fayda var yanlis bilgilendirmis olmiyim banada bunlari doktorum birde gebe okulunda anlatmislardi
Kurtum DLiviyaEsor göbeği okşamak çok zararlıymış canım. Ebem söylemişti. Biz doğum başlasın kasılmalar artsın diye annenin karnını ovarız. Sen sakın karnını ovma bu kasılmalara sebep olur dedi bana.
DLiviyaEsor Kurtum bilmiyorum ki canm banada gebe okulunda birde iki doktorumda yalanci kasilmada gobegini oksa demislerdi hmn hmn iki aydr hp oksuyorum kasilma geciyo
Kurtum DLiviyaEsor çok şaşırdım ya. Hatta bende kasılma veya ağrım olduğunda ovalarım karnımı ebem söylediğinden beri hiç dokunmamaya gayret gösteriyorum. Umarım bi sıkıntı yaşamayız.
DLiviyaEsor Kurtum bnde sasirdim canm ya cok şükür iki aydr yapiyordum bi sknti yasamadim insallahta bi sorun yasamayiz