newmamm Lavin___ Doğum fiyatlarını biliyor musunuz muayenesi 1980 tl imiş ,telefondan doğum bilgisi vermediler
Lavin___ newmamm doğum fiyatlarını bilmiyorum biz Mart ayında 39 bine doğum paketi aldık normal doğum veya zorunlu sezaryen ne olursa olsun aynı fiyat paket olduğu için. Sadece isteğe bağlı sezaryen olursa veya epidural olursa ekstra para vericez bu şekilde yani paketten ayrı fiyatları bilmiyorum hiç
Booksandcats Livde Eda Deniz Atkın’a gidiyorum gerekmediği sürece sezeryan yapmadığını söylüyor ben çok memnunum kendisinden muayene ücreti 1965 liraydı en son doğum ne kadar bilmiyorum
mrym32 newmamm normal doğum için mi ilk doğum mu bende medikale gidiyorum en son 23 bin diye duymuştum
Lavin___ newmamm içerisinde sadece doğum yok gebelik muayeneleri tahliller testler doğumda fotoğraf çekimi bir gece yatış babaya bir kerelik check up hakkı anneye Doğumdan sonra birer diyetisyen ve psikolog seansı hakkı bunlar var
Sdakrbs newmamm benim doktorum ncr de nazan ödemir ve normal doğum yanlısı ikinci kızımı onda doğurdum şimdi üçüncüde de ona gidiyorum tavsiye ederim
newmamm Sdakrbs ncr hastanesine pek iyi demiyorlar siz memnun kaldınız mı herhangi bir sıkıntı yaşandı mı
bykarakan Sdakrbs doğum ücretinden haberiniz var mı acaba bende ilk kızımda Nazan hanıma gidiyordum kismet olursa yine ona gitmek istiyorum
262223-- newmamm anka hastanesinde yasemin hanım var ona gidebilirsin memnun kalırsın ve yaşam Hastanesi’nde esin bilik var tercih edersen onada gidebilirisn
Sdakrbs newmamm kızlarım 3 ve 5 yaşında ikisinde de orda doğum yaptım memnun kaldım şimdi 3. Kızımı yine prda doğrucam. Belki doktorla alakalıdır yurdanur ve nazan hanımla doğum yapmıştım.
newmamm Kelebekkkkkk paket mi değil mi bilmiyorum çağdaş beyin doğum ücretine 21,500 dedi bir de içerisinde isimli kapı süsü var dedi , takipli hastası olursan bu fiyatmış daha dün aldım ama memnun kalmadığım için gitmicem