newmamm Hangi doktora gittiysem hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen sezeryan yanlısı ve çocuk baş geliş herhangi bir aciliyet yok , kaç doktor değiştirdim memnun kalmadım doğurmak üzereyim doktor önerebilir misiniz acil
1Kelebek1 newmamm kendi doktorumu önerebilirim aşırı sakin ve iyimser birisi yaşam hastanesi mustafa ramiz dursun cuma günü kontrole gidicem yanına
1Kelebek1 newmamm bu bahsettiğim doktora yakın Çevre şehirlerden bile gelenler olmuş instagram sayfasını kontrol edin ordan bakın ben üst üste düşükler yaşıyodum ve sezeryan sonrası normal doğum istiyordum araştırdım bu doktoru buldum ssvd doktoru normal doğum taraftarı bi aksilik olmadığı sürece sezeryanı pek tercih etmiyor
Gunduzsabah newmamm normal dogum yanlisi defalife dr.dilek koçer öneririm cok ilgili guleryuzlu hasta odakli bir hekim
newmamm 1Kelebek1 normal doğum yanlısı mı ,sezeryan öneren doktorları istemiyorum çünkü bi problem yok
newmamm 1Kelebek1 çok teşekkür ederim çoğu doktor gereksiz yere sezeryan öneriyor artık kimseye güvenesim kalmadı son haftalardatım baya yıprandım
1Kelebek1 newmamm ben 2 sezeryan doğum yaptım normal istiyorum ona rağmen bana hayır normal olmaz demedi eğer istersen deneriz olabilir olmaz demedi ve çok sayıda sezeryan sonrası normal doğum yaptırmış sen sezeryan demediğin sürece ve bebekte bi problem olmadığı sürece normal doğum yaptırıyor
S1249 Valla bende bugün şehir hastanesine gittim normal olacaksın dedi ne dediysem tersledi ne sorduysam tersledi bende korkmaya başladım artık
1Kelebek1 newmamm ben bu doktoruma çok güveniyorum çocuğum olmuyordu artık üst üste düşük yaşıyordum bu doktorumu buldum önce Rabbimin sayesinde sonra onun sayesinde şuan 16 haftalık hamileyim süreci ilmek ilmek dokuyor ☺
Lavin___ newmamm benim doktorum da Liv Hospital’de Gonca Göksu Bulgan normal doğum yanlısı ilgili samimi bir doktor düşünebilirsiniz muayene ücreti 1-2 ay önce 1400 küsürdü şu an artmış olabilir telefonla öğrenebilirsiniz
newmamm Lavin___ Doğum fiyatlarını biliyor musunuz muayenesi 1980 tl imiş ,telefondan doğum bilgisi vermediler