Gkccc sonsuzmasalim al bendende o kadar hem bekliyorum hem doğuracağım aklımda değil gibi umudu kesmiş gibiyim 😂🙈
sonsuzmasalim Kbrchn sancim var ama ne bebek dogum kanalina giriyor ne de acilmam var 🤷🏽♀️ bakalim ne kadar sürecek gelmesi
sonsuzmasalim worin benimki hep oldu biteli 15-25 arasiydi. 35 haftalikken sancim arada sira 35-40‘a kadar cikiyordu ama gercek sancilar 50nin üstü oluyormus. ondan öncekiler übungswehe falanmis 🤷🏽♀️ sende baya düsükmüs😳
sonsuzmasalim worin saglikla gelsinlerde ne zaman gelirlersd gelsinler ama yürümekte cok zorlaniyorum artik ya. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sürekli batiyor😔
worin sonsuzmasalim aynen canım.. ben bugün kurz city arkadene gittim nefessiz kaldım.. bel ağrılarım azıyor yürüyünce 😖
worin sonsuzmasalim ay bendee vallah kendimden nefret ettm nefes darlığı çekmeye başladım şu son 2-3 günde
Hulyaaaaa75 sonsuzmasalim canm bende bugun gittim dpktora bnde 38 haftalıgm benmde bebegm 3700 napcaz biz yaa 🤦🏻♀️
sonsuzmasalim Hulyaaaaa75 aaaa seninki de mi benimki gibi agir🙄 sana doktorun dogumla ilgili ne söyledi
worin sonsuzmasalim ahahah kız benim iştahım da kesildi, şimdiye kadar 15 kilo almıştım, son 3 haftadır kilo almamışm😱
Hulyaaaaa75 sonsuzmasalim ben devlet hastanesine gidiyorm hiç bisey demedi canm ya sadece iri bi bebk 3700 hatta daha fazla olablir dedi korkuyorm ya dogana kadar 4.500 filan olrsa ve devlet diye beni sonuna kdar zorlayıp son anda sezeryana alrlarsa diye ozman cok üzülürm oldar acı cek en sonnda🤦🏻♀️
sonsuzmasalim worin bende son 1 aydir kilo almıyorum ama 25kg aldım zaten bi zahmet dursun kilo alışım😂 ama iştah bendede kesildi zorluyorum kendimi bazen yemek yemeye ama niyese canım birden çığköfte çekti🙇🏽♀️😂