sonsuzmasalim Zhrannesi inşallah kendi sancıların gelir bende suni sancı istemiyorum aslında ama sezeryandan kaçmak için mecburi suni sancı yaptıracam kendisi gelmezse
sonsuzmasalim bsebse tanıdığım bir çok kişide doktorlar hep daha az tahmin etmiş oldu bende ondan korkuyorum🙄 mesela 3500g deyipte 4300g doğuran falanda oldu😏
Esse Mrvdllr ay aynı ben vallahi çok yürüdüm squat hurma papatya çayı ne yapmadım ki ama daha kanala inmedi olmayınca olmuyor
sonsuzmasalim melekimm evet karnım çok sertleşiyordu ve nefes alıp vermem zorlanıyordu ve af edersin ishal olunca karnına ağrı girer ya o ağrılar girerdi🙄
Kbrchn sonsuzmasalim aynen öyle iki hafta kaldı kanalda sonra başını sağ yanıma almıştı yürüyüşlere başlayınca tekrar girdi kanala çok şükür 🙏
sonsuzmasalim Kbrchn geri çıkabildiğini bilmiyordum çok şaşırdım🙈 ama geri girmesine çok sevindim senin adına
sonsuzmasalim Mrvdllr ilk cocuk bekletir hep derler bakalim bendede ilk oldugu icin cok merakliyim kendisi gelecekmi yoksa suni sanci mi almak zorunda kalacam🤣🙈
Gkccc 38/5 kızlar bende haftaya kontrol artık doğurmak istiyorum gerçekten 🙈 kanal da falan değik bebek doktor Rahim ağzın kapalı dedi beklemeye devam valla her gece ansızın gelebilir modundayız 😂