Eftelya_16 Haftadan selamlar 34 te 2700 olan bebem sanki 3 u geçti ki bir tekme savuruyor karnım yamultuyo sjhsjsh 😂😂 aynı postu neredeyse ben acacaktim doğuracak gibi aşağıda baskı hissediyorum evden dışarı çıkmaya korkuyorum.. bu cmts gidicem Dr a nst en son 35 lerde çıktı 40 i görmeden sancı var demiyorlarmis . 38 e kadar bile dayanasim yok acikcasi 😂
Beybitooo Eftelya_16 ay gerçekten bende kilo aldığını hissettim resmen hareket ettikçe aşağıdan sanki bişey akıp gidecek delip çıkacak gibi aldığım kıyafetlere bakıyorum hiç biri olmaz gibi herşey çok korkunç şuan 😂
Eftelya_16 He bide gece 2 de bir uyandırıyor su saat oldu hala aktif hala fır fır dönüyor.. uyumadı gitti vallahi
Eftelya_16 Beybitooo aynen öyle gece bir kaç kere gelecek bile sandım , cumartesi günü kontrol var inşallah çatı muayenesi yapar da doğuma alır acilman var diye diyorum icimden 😂
SenAlp24 Beybitooo kasılmam benim 30 uncu haftadan beri ilk zamanlar midemi çok rahatsız ediyordu ağlayacak gibi oluyordum şimdi çocuk aşağı düştü mideme kadar gelmiyır ama çok sert normal dedi doktor