metemom_ Alparslanmom__ aslan burcu erkekleri geliyor desene haftamın yakın olduğu herkesten erkek duyuyorum
Zehrazaras11 ffckizannesi bende aynı şekilde çok zorlanıyorum oturup kalkarken bile kilosu nasıl sizin acaba en son 32 de gittim 2250 ydi benim
Hulo2105 Zehrazaras11 merhabaa 15 Ağustos planlı sezeryanım var 34+4 üm bu hafta çantamı yapıp bitiriyorum 37. Haftamda annemle evi temizliycez hediyelikleri eşimle yapıcaz kendim aldım hepsini sonra da bebişi bekleyiş🐣🐣🐣
Betl35 Hulo2105 Canım merhaba doktor kontrollerin ne sıklıkla şuan ? Haftda 1 mi gidiyorsun 2 haftada bir mi?
ayanarta1 Zehrazaras11 benimde normal tarih son 18 Ağustos görünüyor ama sezaryen olacağı için 38de alacak ama dün gittiğimde suyun çok erken patlayabilir dedi haftaya ameliyat günü almaya gideceğim bakalım hayırlısı neler olacak hem seviniyorm hem korkuyorum 🥹
Mikrofon0 Zehrazaras11 35+4 benim de 17 Ağustos demişti doktorum ama 28. haftadan itibaren baş geliş pozisyonunda bugün de tamamen altta dedi kafası ama kanala girmemiş nasıl geçiyor günleriniz,☺️
derya_34 Zehrazaras11 34+6 olduk 38. haftada sezaryen olacağım 8 Ağustos ’ta. Son haftalar zorluyor bayağı beni Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah
Zeynep0830 06Canan aynı şekilde benimde 30 ağustos tekmeleri çok küvvetli olunca çok canım yanıyor kaburgalarım acıyor resmen
06Canan Zeynep0830 aynı bnmde ya bazen çıksın artık diyorum sonra bidaha içime gelemick tadını çıkarym diyorum olmuyor 😂
Hulo2105 Betl35 canım en son 31 de gittim yarın kontrolüm 34 üm 3 hafta oldu gideli yani en son. Bundan sonra 2 haftada bir çağırır herhalde zaten 38+5 te doğumum var. Bence eğer sancı kanama bi sıkıntı yoksa sık çağırmaz diye düşünüyorum