06Canan Zehrazaras11 uygulamaya göre 30 Ağustos görünüyor ama o kadar bekliceğini sanmıyorum baya hareketli bazen ağrısına dayanamayıp ağlıyorum
Zehrazaras11 06Canan hayırlısı olsun insallah bende agri çekiyorum özellikle genital bölgede çok sızlama var
Zeynep0830 06Canan aynı şekilde benimde 30 ağustos tekmeleri çok küvvetli olunca çok canım yanıyor kaburgalarım acıyor resmen
Alparslanmom__ Zehrazaras11 benim 9agustos görünüyor simdilik doğumum bakalm hayrlısi normal doğum görünüyor
Yzgl 37 Ağustos 1 de sezeryan tarihi verdi kendi isteğimle sezeryan düşünüyorum 3 gebeliğim tüpleri bağlatmak istiyorum
Meryoss Zehrazaras11 sezeryan olacağım cuma günü ilk nstem var 37de olursa 9 agistos 38de olursa 16 agustos dedi doktorum duruma göre eşim asagida
Civciv53 Zehrazaras11 benimde var canım geZerken ve dönerkende oluyor bu arada 30 ağustos gösteriyor ama olmaz çünkü serklajlı gebeyim daha erken olur doğumum
Badeveannesi metemom_ 36+5teyim Ağustos ilk haftası gibi duruyor 🥰peki hareketlerde azalma biryerde toplanma oluyor mu
metemom_ Badeveannesi bu ara biraz var canım o da temizliğe başladığımdan çok yoruluyorum o yüzden oluyormuş özellikle sol tarafa çok toplanıyor göbek deliğim sızlıyor resmen
metemom_ Zehrazaras11 sağlıkla gelsinler sizinkinin cinsiyeti ne bizimki erkek hep erkek duyuyorum bu ara
metemom_ Alparslanmom__ aslan burcu erkekleri geliyor desene haftamın yakın olduğu herkesten erkek duyuyorum