Kirazlar27 Slntnz hgs filmini nasıl çektireceğim 3 kez doktora gittim ama bir sıkıntı yok gayet sağlıklısın dediler
dogakartal Kirazlar27 solda üç çizgi varya oraya bas bildirimler resim yükle felan yazar resim yükleye tıkla fotoğrafı yükle oraya aşagıda bi link vercek sana o linki kopyala direk buraya yapıştır bize görünür resim
Kirazlar27 Adetim yeni bitti bugün üçüncü gün iki gündür test yapıyorum dün silik çizgili çift çizgi vardı bugün tek çizgi çıktı
dogakartal Kirazlar27 vücutta zaten hep Lh hormonu var arada bi tık yükselir azalır ama yumrtlama döneminde baya koyu çıkar ikiside fark edersin zaten sen yaptıkça at buraya yorumlayalım biz daha erken ama bi kaç güne git gide koyulaşır o
Slntnz dogakartal  kızlar yorumlasanıza resim atmayı öğrendim 😀
dogakartal Slntnz Testte yumurtlama 5. Testte çatlama 😂 4. Ve 5. Testteki o iki gün ilişki olduysa süper
Aysenurtkn Slntnz Bende ilk gebeliğimde düşük yaptım bir ay geçti . Bat 7 Ağustos rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
Slntnz Aysenurtkn aynı şeyleri, aynı zamanlarda yaşamışız. Çok geçmiş olsun. Bebişlerimiz öbür tarafta bizi bekleyecek. Benimde bir ay geçti. Şimdi düşünüyoruz. bende bat 5 Ağustos. Umarım hep beraber bu ay hamile kalırız. 😊