dogakartal Slntnz aaa bende de 2 gün pik oldu 3. Gün sabahı yaptım silikti bu gece yada yarın mutlaka çatlar bak 3 tane tam havuç ye ben yedim yarım saat sonra ağrım oldu çatladı çok faydası var bu gece ve yarın mutlaka ilişki olsun bir gün önde gidiyorum senden aynı zamanlarda inş testleri yapalım kızlar 😂
Slntnz dogakartal bugün ilişki oldu akşamına havuçsuyu içtim bir bardak yarın yine aynı saatte yapıcam testi bakalım çok heyecanlıyım 😀
dogakartal Slntnz çok iyi yapmışsın direk suyunu içerek 😃 bende bugün çatladı, dün gece oldu ilişki bugünde olmuş bulunmakta bakalım ben yarından sonra 12 günü saymaya başlıcam beraber sayalım ard arda gğzel haberler alırız inş:)))
dogakartal Slntnz yarınki sonucunu yaz kuzum bende merak ediyorum foto atabilirsen at son 3 günlük testini 😊
Slntnz dogakartal dogakartal görsel nasıl ekleniyor bilmiyorum ama çatlamış 🥹 iki gün koyu çizgiydi dün ilişki oldu havuçsuyunu içtim bugün çizgi silikleşmiş 💃🏻 aaaaayyy hadi inşallah ikimizde hamile kalırız benim adet günüm 5 Ağustos olarak gözüküyor. Çatlamam baya erken oldu aslında ama belli olmuyor işte 🥹 bundan önceki gebeliğimde düşük yapmıştım inşallah bu tutunur.
dogakartal Afranaz inşallah güzel haberler alırız bu ay 🥳bnmde 2 Ağustos olacak adet tarıhım 17 de çatlama gördüm 30 temmuzda test yaparım bende
dogakartal Slntnz aa bir gün var aramızda benmde dün çatladı senın bugün 2 gün pik olup 3.Gün sabahı silikleşmişti 😂😂 silikse çatlamıştır o zaten 😊 benmde adet günüm 3 Ağustos hadi inşallah kızzzz teyyy teyy🐣🤣🤣🤣🤣
dogakartal Slntnz bugünde ilişki olsun sonra olmasada olur önemli olan dün pik olduğu gün ilişki ve çatladığı gün ilişki çatladı senınki bugün zaten yumurtan şimdi tüplere salınmıştır bugünde mutlaka ilişki olsun sonra olmasa olur hadi bakalım 12 gün sonra testleri yapalımmmm🥰🥰
dogakartal Slntnz evet ikimizde erken yumurtlama gördük 13. 14. Günlerde gördük burda çoğu kişi 18. Gün 20. Küsür gün görüyor yumrtlama demekki yumurtlar güzel gelişmiş gün gün bizde. Yani biz adet günü gelmeden önce varsa öğreniriz Allah izin verirse çatlamadan sonra 12. Gün çıkarmış 10. Günden başlarım ben test yapmaya 😂
Aysenurtkn Slntnz Bende ilk gebeliğimde düşük yaptım bir ay geçti . Bat 7 Ağustos rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
Slntnz dogakartal ayy hadi inşallah. Ama ben biraz korkuyorum o yüzden sanırım adet günümde başlayabilirim bakmaya. Kötü bir deneyimim olduğu için. Birde bazılarının iki kere yumurta çatlaması oluyor acaba devam etsem mi bakmaya ovülasyon testine sen nasıl yapacaksın.
dogakartal Slntnz o çok istisnai bi durum çstlsdı ya adet olcaz ya gebe bence yapma ilişkiyi yap bırak ovulayonları kafanın rahat olması lazım psikolojide etkiliyor çünkü ☺️
dogakartal Slntnz çatlamadan sonra kaçıncı gün pozitif görmüşler ona bir bakayım burada 11. Gün vardı pozitif gören ama olur yaparız hadi bakalım biz elimizden geleni yaptık inş olur 😂 ☺️
Slntnz dogakartal sen test yapacağın zaman Banada yaz ben inanıyorum ikimizde bu ay hamile kalacağız 😊
Kirazlar27 Merhaba kızlar bende ovulasyon testine başladım geçen aylar olmadı beş aydır korunmuyoruz ama olmadı bu ayda test yapıyorum pek anlamadım bu testten banada bi yardımcı olabilir misiniz. Dün test yaptım silikti iki çizgiydi bugün yaptım teke düştü
Slntnz Kirazlar27 adet bitiminden sonra başla Hergün yap anca öyle anlarsın ben öyle yapmıştım. En başka silik çizgi oluyor tekinde. Daha sonra o takip eden günlerde koyulaşmaya başlıyor. İki çizgide kopkoyu olduğunda pik yapmış demek oluyor o günleri hep değerlendirmen gerekiyor. Daha sonra çizgi tekrar silikleşiyor Bu da yumurtan çatladı demek. O günü de değerlendiriyorsun. Ve hayırlısıyla bir sıkıntı yoksa bebiş gelecek 😊
Slntnz Kirazlar27 benimde olmuyordu. Hsg filmi çektirdim. Tüpler bazen hafif de olsa tıkalı olabiliyor. Hsg filmi ile açılıyor. Daha sonra hemen 1 ay sonra hamile kaldım. Tabi düştü bebeğim ama tekrar deniyorum. Sende hsg çektirmediysen bir araştırmanı öneririm.
Kirazlar27 Slntnz hgs filmini nasıl çektireceğim 3 kez doktora gittim ama bir sıkıntı yok gayet sağlıklısın dediler