Etl2244 valla bende burda İrem hoca hakkında öyle yazılar okuyorum şaşırıyorum. Yok sosyal medya doktoru yok yaşı küçük. Doktorum genç ve güzel diye neler diyolar ya 😂😂 İrem hoca çok sıcak kanlı , tatlı dilli , bebeğini her seferinde sana detaylı bi şekilde gösteriyor. Her konuda bilgi veriyor. Bazen ben soru sormuyorum sormak istediğin biley varsa sor diyor mesela.Garantici , riske atmıyor. Mesela bi kan sayımın farklı çıksın seni hemen dahiliyeye gönderir kardiyolojiye gönderir seni ve bebeğini riske atmaz( bu bazı insanlar için kötü ama bence iyi çünkü riske atılacak bi durum değil gebelik) Randevu bulma konusunda sıkıntı yaşamazsın. Telefon numarası vermiyor ama instagramdan yazınca hemen cevap veriyor yani whatsapp yerine instagram kullanıyoruz. Hastane bence kadın doğum branşında çok güzel bi hastane. Anestezi ekibi, ebeleri falan çok iyi. Hijyen olarak çok iyi temiz bir hastane. Fiyat konusunda muayene diğer özel hastanelere göre ucuz ( şuan güncel olarak 965 tl) ama tahliller , nst falan diğer hastanelere göre pahalı. Düşününce aslında hemen hemen aynı şey gibi oluyo. Bence sen bi İrem hocaya git muayene ol kendin karar ver hoşuna gitmezse başka doktorlara gidersin daha haftan da erken zaten vaktin var ☺️