Duyguaksoy metemom_ haklısın ben şimdiden çabuk yoruluyorum havalarda malum çok sıcak yavaş yavaş başlamaya karar verdim artık ☺️
dlrbdrd Duyguaksoy ben 26 haftalık hamileyim gurbette yaşıyorum 3 4 hafta önce kızkardeşim yanıma gelmişti hazır yardım eden varken yıkadım kaldırdım dolabına 30 31. Haftalarda da valizi hazırlamayı planlıyorum Allah korusun erken doğum olabilir bir anda sancınız başlayabilir öyle bir şey olursa sancı çekerken valiz hazırlamaya çalışmak korkunç olur o yüzden hazırca kenarda durması daha iyi olur diye düşünüyorum
Mery6619 Duyguaksoy benim erken doğum riskim var bide kızım anaokuluna basliycak o yüzden 30haftalikken hazirliycam
Tugces09 Bende 34+5 haftalık hamileyim kıyafetleri vs yıkayıp utuledim ama çanta işine henüz girismedim. Normalde çalışıyordum bugün doğum iznine ayrıldım. Doktorda da bir riskimiz çıkmadı çok şükür 🙏🏻 artık yavaş yavaş çanta işine girisecegim evdeyken
Nurbyk0306 Duyguaksoy yok yani şaka makada erkenden hazırlamak daha iyi şuan agirlaştım çok kilo almadım ama birde sırt ağrısı eklendi gözümde okdar çok büyüyor ki erkenden hazırlamaniz daha iyi olur Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🙏🏻
balim35 @Duyguaksoy Ben 29.haftadayım bugün başladım start verdim bebiş eşyalarını yıkadım bir kısmı ütülenecek annem yardım ediyor ama birkaç güne odayı düzenleyip toplayıp hastane çantasını da kaba taslak hazırlayayım diyorım 🙏🏻 Çünkü havalar sıcak ağırlaştım iyice sonra uğraşmak zor gelecekti biliyorum kafam rahat etsin istiyorım
Okyanusolmak Valla 33-34. haftadan sonra insan çok ağırlaşıyor. En azından yıkayın dursunlar. İlerleyen haftalarda da hurca koyarsiniz. (36+3um daha çantaya koymadım o ayrı 😅)
Zeliha-16 Duyguaksoy ben 27 haftaliken hazıladım her şeyini çantamda bazı eksikler kaldı bence erken hazırlamak iyi insan agırlaşiyo bide sıcaklar bişey yapası gelmiyo