Duyguaksoy 27.haftamdayım biliyorum daha erken sadece merak ediyorum ne zaman hazırlamaya başladınız yıkama ütüleme vs
cLearQueen Duyguaksoy aslında erken degil erken dogum riskiniz varsa yıka katla koy dursun. Ben 30′da falan hazlamayi dusunuyorum erken dogum riskim var
Sude22 Duyguaksoy ben o haftalarda yıkayıp ütülemiştim her şeyini 30.haftamda da erken doğum riskim oluştu hemen çantamı hazırladım bence başlayabilirsiniz artık
myavocado Duyguaksoy valla erken değil 29da başladım 31 de kapattım ben. Hazırlamaya başlayınca, ne kadar her şeyi aldım da deseniz ufak tefek eksikler çıkıyor, onları tamamlamak etmek sürüyor. Yavaştan liste oluşturup başlayın.
Duyguaksoy cLearQueen çok şükür bugün kontrolden geldim herşey yolunda şuan bi risk de gözükmüyor sadece ağırlaşıyoruz ister istemez yavaştan başlasam iyi olur dediğin gibi haklısın çok geçmiş olsun bu arada umarım zamanında hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
Zeliha-16 Duyguaksoy ben 27 haftaliken hazıladım her şeyini çantamda bazı eksikler kaldı bence erken hazırlamak iyi insan agırlaşiyo bide sıcaklar bişey yapası gelmiyo
Duyguaksoy Sude22 herkes 30 dan sonra başladım yazınca bende erken diye düşündüm yavaştan başlamak lazım o zaman teşekkür ederim
Duyguaksoy myavocado liste hemen hemen hazır da illa ki bişey çıkıyor sonradan şu da eksik bu da eksik falan alınacak şeyler ufak tefek kaldı ben yıkama ütüleme kısmına takıldım açıkçası😄
Nrslkrky Duyguaksoy bende 32+4 10 gün sonra kıyafetleri yıkayıp yerleştirdikten sonra çantayı hazırlıcam bunların hepsi 1 -2 günümü alsın en fazla
Alparslanmom__ Duyguaksoy zor oldu valla küçük küçük yıka ütüle yerlestr yoruyor ama tatlı yorgunluklar😊
Nurbyk0306 Duyguaksoy 33+4 haftayim hala hazirlamadim bu sefer bir usengeclik var üstümde nedense oğlumda çok erkenden hazırlamıştım kıyafetleri bile daha yeni yıkadım🤦🏻♀️😂birde haftasında doldurcagini dusunmuuorum küçük hanımın öyle bir üşengeclik neyime güveniyorsan😂😂
Duyguaksoy Nurbyk0306 😄😄bende bir an önce yapsam mı diye düşünüyorum gelip gidip odasına aldıklarıma bakıyorum ne zaman başlasam diye😁😁
Nurbyk0306 Duyguaksoy yok yani şaka makada erkenden hazırlamak daha iyi şuan agirlaştım çok kilo almadım ama birde sırt ağrısı eklendi gözümde okdar çok büyüyor ki erkenden hazırlamaniz daha iyi olur Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🙏🏻
Damlaozzz Duyguaksoy 29da başladım 31 de bitmişti iyikide öyle yapmışım sonraki haftalarda çok ağırlaşıyorsunuz kendinizi iyi hissediyorken yapın derim
metemom_ Duyguaksoy 31de yıkayıp ütüledim 33 de çantamı hazırladım çantayı hazırlayınca bile bir sürü eksik fark ettim şuan 35. Haftadayım iyiki yapmışım diyorum kolumu kaldiracak halim yok
Duyguaksoy metemom_ haklısın ben şimdiden çabuk yoruluyorum havalarda malum çok sıcak yavaş yavaş başlamaya karar verdim artık ☺️
deryasel1 Duyguaksoy ben 37+6 dayım herşey hazır çantaya koymadım 1-2 güne onuda yaparım ilk hamileliğimde de 38+6 da koymuştum ertesi gün doğuma gitmiştim 😂