tugbakds16 Ftm00 0-3 AYLIK BEBEK İHTİYAÇLARI ————————————————————- Zıbın Çorap Eldiven Penye ve yelekler Terletmeyen başlık, şapka Elbise ————————————————————- Bebek bezi Pamuklu bezler ya da bebek bakım mendili Bebek losyonu Pudra Alt açma bezi Tarak Tırnak makası Banyo süngeri Şampuan Havlu ————————————————————- Biberon Emzik Anne sütü toplayıcı Süt saklama poşeti Biberon yıkama fırçası Önlük ————————————————————- Emzirme önlüğü Emzirme sütyeni Göğüs ucu kremi Göğüs koruyucu kapsüller Göğüs pedi Lohusa külodu Emzirme yastığı ————————————————————- Terletmeyen bebek battaniyesi Bebek yastığı ve nevresimi Ter bezi ————————————————————- Bebek arabası Ana kucağı Bebek bakım çantası Bebek kangurusu Beşik ————————————————————- Ateş ölçer Burun aspiratörü
Ftm00 Sekerkutusu teşekkür ederim 😊bezi bende deneyerek almayı düşünüyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
_ozlmm Ftm00 nevresim takımı lastikli çarşaf alez de aldım bu benim listem ☺️ Reflü yatağı da önemli ☺️ Ateş ölçer de almalısınız şuan aklıma gelenler bunlar 🥰
Humeyra34 _ozlmm ateş ölçer var yazmamisim.ama reflü yatağı almadım yastık kılıfının içine havlu yu yuvarladik.yarim.hilal.seklinde benzer bir işlem görüyor simdilikk ♥️🥹🙈liste.bunarada baya uzunmussss sglikla gelsn .bebislerr 🐣🐣🐣🎉🎉♥️♥️
qusel Rumay gumus kapaktan bahsetmek istemiştim aslında ben. Bende tecrübeli ni anneyim ve evet jormalmkalkan gerekli ama gümüş kapak coook gereksiz lazım olursa alinabilir
Rumay qusel muhakkak tecrubelisinizdir ancak gumus kapak için kesinlikle gereksiz denilemez.cokca faydasını gördüğüm hastalar oldu, bu konuda hekimler konsensus sağlamış değil.Ancak öneriliyor genel olarak.onemli olan meme ucu yara olmadan müdahale etmek.
gktgmom Kızlar cinsiyet belli olmadan önce benim aldıklarım bunlardı belki sizede fikir olur ilk olarak böyle şeylerden başlayabilirsiniz 😇
_ozlmm Humeyra34 Evet uzun oldu ama ikinci gebeliğim oğlumdan kalanları da kullanacağım o yüzden onları da ekledim 😂