Ftm00 arkadaşlar sakın olun.hemen destek olcam 🥰🤣💪🏽💪🏽
Meme ucu kremi alın mutlaka bebekler emmekten memeyi sömuruyorlar evlendik evneli böle sömürü görmemiş memeler şokta bebeği görünce tabi🤣🤣🤣
1)Lansinoh 40ml olan meme ucu kremi.her emzirmeden sonra bunu memeye sür ,
- Gümüş kapak al memeye kapat,evvel Allah yara.mara olmicak.
Sonra ben emzirme sütyeni almadım 110enbuyuk ama bana dar geliyordu. Onun yerine askılı geniş gecelik ler var onlardan alabilirsiniz.
Yanıma 3 tane alt üst pijama takım aldım sezeryanda 2gece özel hastne yatış aliyor diyerekten.odalar serindi çok terlemedim.bana yetti.
Terleyen bir bünyeniz var ise mutlaka extra alın yaniniza derim.
Sonra duş almak isterseniz havlunuz olsn
Makyaj yapmadığım için malzeme hiç almadım ama tarak aldım saçlarım i topladım sürekli terlemek için.bide foto çekerler diye annemler taç almislar 🥰🥰🥰 düşüne fotoğraf Lara düşkün anneler bu konuda kendine makyaj çantası toka vs alsn.
Kapı süsü ,anahtarlık hatıra olsun diye yaptırdım ,arkadaşım yaptinsagolsun.cikolata 1kg toplu aldık kare ,kutusu vardı yanında, kırtasiyeden bebeğin adını çıktı aldık stikirlari kendimiz kestik , yapiskanliydi ,cikolataalra yapistirdik.
Sonra bebek için zıbın aldık ,ağız mendili aldık, 2tane hastne cikis i,4tane yedek alt üst takım aldik . Bolbol bez alın bebeğe sürekli altına isiyor siciyor rahatsız olunca ağlıyor saat basindegistik.
Meme ucum çok belirgin değildi bebek ağzına alıyordu masalah emme isteği vardı ama ucu yoktu diye bı iki seferden sonra devam edemedi ememedi ağladı cebelleştik baya ennsonn nöbetçi eczaneler den slikon meme ucu aldık bir müddet bole idare etcez ucu çıkana kadar bu bir sürec anneler kendinizo asla yetersiz görmeyin hemennsut yok glmio demeyin 2 3gun açık renk az az gliyor sürekli emzirin vazgeçmeyin 🥰🥰🥰🥰
Depend kilot bez aldım 96kg ile hamile kaldım 108ile final yptim xL beden oldu market ler dahi satıyor.
Pişik kremi aldım ne olur neolmaz suruyorm alt değişiminde korkudan olmasın. Diye
Bol su ve petibor çifte kavrulmuş yedim süt yapcak diye.
Kayısı hoşaf içtim doğal kaka yapmadan gaz yapmadan cikmiyorsunuz hanımlar 🙈🙈🙈 yürüyün oda içinde bolbol kendiniz icin başta zorlandım ama snra yavaş yavas Arap atı gibi açıldım.
Dikislere aman dikkat zorlamayin.
Çiçek odaya almiyorlar tembihleyin boşuna gondermesinler dünya para zaten yerine yarm.gram altn fena olmaz 😍🤣💓💓💓
Terlik alın ayakalr şişti benim ayakkabı olmuyordu son vakitler cropslara benzer milyoncudan 200tlye aldım kendime terlik.39no olan ayaklarım oldumu size 41.
Erkk terlik aldım vala giydim.
Islak mendil,kuru mendil alın.bebeginiznicin pamuk ta alıp islatabilirsiniz ben acele etmişim unutmuşum ,ıslak mendil aldım suyla yıkadım öle kullandım tahriş olmasın diye teni.
Emzir , gaz çıkar, alt temizle.bebek 30dk 1saat uyuyormu sende uyu dinlen.basina nöbetçi Dik neolur neolmaz .benim gibi heyecandan tüm gece uyumazsaniz 2gun sersem olursunuz gelen gidenlerle beraber bebekle ilgilenmek.zten yeterince yoruluosun dikişler vs .bebek dinlendikce sende dinlen derim 😍😍😍😍
İnce müslim örtü çok işe yaradı.
Bebek alt açma bezi de.
Kahve alın makinanizi alın sicak su yapmak için ketil evden aldm. Anestezi gitmesi için bolbol bitter çikolata,kahve,su içtim.
Katı yemeyin kaka cikkmaz Allah korusun kabız olursunuz.yemeye içmeye dikişler alanına kadar dikkat.sivi tüketmeye çalıştım.ccalisiyorumda.haala.bende yeni anneyim.16trmmuzda doğum yaptım.spinall anestezik sezeryan.
Sütü çok gelen anneler olabilir göğüs pompası ve süt saklama poşeti alsınlar mutlaka . İlk memeden gelen açık renk süt çok değerli 1 damlası dahi.buz dolapta saklayın .
Çıkışta puset ve örtüsü lazm unutmayın
Ben 2bavul a ancak sigdim fazla almış im ama olsun eksik olmasın yeter.kiyafrtleri 6-9 ay aldım bebek inanın çok hızlı büyüyor yenidogan çok az alın 1 2 fazlası kesenize zarar .
Zibinlar bile 6 9 ay benim.erkk kiloluydu arkadaşlarımda bebekliydi onların giyilmiş lerini aldım yıkadım utuledim .zten onlarda tertemiz kulanmis dediğim.gibi hızlı buyuyorlar .masraf etmedim çok giyimde.
Evde küvet kova masrafam var file var içine koymaya
Yatak yani park yatak var
Mama sandalyesi var
Bunlarda hediye geldi kullanılmış bazıları sıfır.
Kullanilmislari bende kullanıp başka annelere vericem.
Tırnak torpusu var.ates ölçer var.. emzik var.biberon var. Bunları evde.yanima almadim.ama.yetmesee süt biberon lazım ek takviye için.
Vala aklıma gelen herşeyi yazdık sanırım geldikçe eksik aklıma yazarım bende 💓😍 siz eksik görürseniz tamamlayın lütfen 💓💓💓