metemom_ Melisaaltnblk ayarladığım temizlikçi de gelemedi perişan haldeyim ailemden kimse de bu şehirde yaşamıyor tek başıma kaldım 🥲
metemom_ Melisaaltnblk gerçekten öyle sıcakta hamilelik hiç çekilmiyormuş 42 derece bu gün hava yaprak kımıldamıyo 🥲
Mutluanne3580 Sehri-erhan-123 normal doğum için o günü dedi canım ama kesin normal olacak değil bakalım hayırlısı
metemom_ Hulo2105 ay sen böyle söyleyince dün doktora artık ne zaman doğacak dedim 5 haftan var daha nazire ne doğumu diye tersledi beni hocam taşıyamıyorum dayanamıyorum diyorum anlamıyor 😂
Hulo2105 metemom_ bxhahahaha çocuk gelse bi dert gelmese bi dert gelse dicez daha erken gelmesin üç buçuk atıcaz korkudan😂😂😂
Duyguhayat Nrslkrky kacıncı haftadasnz acaba bende 32+5 agustos sonu alrm dedi bu ay sonu kontrolüm var tam belirlicez insllah ama benm son 1 aya yakndr cok zor gecyo ya hicnsy yiyemyrm kanszlk var idrarda enfekyn cıktı halim hic yok hicbsye nefesim yetmyor sizde durumlar nasıl bebiş kac kilo
Nrslkrky Duyguhayat bende 32+4 deyim bugün gittim kontrole 1800 civarı olmuş bebiş inanki maf oluyorum normalde o kadar hareketli olan ben çoraplarımı bile giyemiyorum resmen benimde 20-25 ağustos arası olur doğum
metemom_ Hulo2105 sus sus çaktırma içten içe zamanında gelsin diye dua ediyorum 😂 ama dayanacak gücüm kalmadı galiba başka çocuk yapamicam bu yaşadıklarımı unutmam
Galya15 Melisaaltnblk 26 Ağustos demişti doktorum ama sonra gebelik kolestazı çıktı kaçında olur bilmiyorum 🙏inşallah 20 den önce olmaz
5959lap Melisaaltnblk 33+4 yarın kontollüm var bakalım gün verecekmi devlete gidiyorum saglıkla doğsun tüm bebişler
Evhamlikurabiyeanne Iki doktlra gidiyorum biri 7 agustos dedi digeri 7 si ila 12 si arasinda dedi ama ben arastirma hastanesine gidecegim gebelik sekerim var bakalim onlar ne diyecek bana kalsa 7 sinde alsın sezaryene