Melisaaltnblk 09-08-2024 doğum tarihi verdiler 🥹 ağustos anneleri ne durumdasınız gün alan var mı bende biraz korku biraz heyecan
Hulo2105 Melisaaltnblk 27. Haftamda gün aldım bizim de 15 Ağustos 🎂 çok ağırlaştım hiç iş yapamıyorum bu hafta çantayı yapıcam 34+4 üm yarın kontrolümüz var 🌈
Celebi1 Melisaaltnblk bende ağustos sonu gibi doğum görünüyor, siz özellikle sezaryen mi istediniz de öyle gün verdi bilgi alabilir miyim
06Canan Melisaaltnblk normal doğum olacağı için gün vermiyolar maalesef bakalım ne zaman gelmek isticek beyfendim 😊
Gzdeaziz Melisaaltnblk benimki de 6 7 8 Ağustos da alırım dedi sanırım bir aksilik olmazsa ben 8 i isteyeceğim Allah’ın izniyle
Melisaaltnblk Hulo2105 evet bende cok rahat hamilelik geçirdim sürekli hareket halinde ama bir anda ağırlaştım hiç böyle tahmin etmemiştim ya
Sehri-erhan-123 Mutluanne3580 bende senınle aynıyım günü ne zaman verdiler acaba sezeryanmı normal doğummu
Gzdeaziz Melisaaltnblk aynen bende özellikle 34 den sonra şuan 35+2 ama felaketim vajinama çok baskı yapar oldu zaten 2 hafta önden gidiyor erken gelir mi endişesindeyim
Melisaaltnblk 06Canan allah kolaylık versin ben psikolojik olarak normal doğuma pek hazır değilim sanırım o yüzden sezaryen istedim gerçi onada hazırım demek doğru olmaz korkuyorum ama😁 sağlıkla gelsin inşallah 😊
06Canan Melisaaltnblk ben ilk doğumumuda normal yapmıştm her anını hissettim iyiki öyle istemişim rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağ salim kucaklarımıza alalım insallah
Mst12 10 Ağustos eşimin doğum günü o güne denk gelsin istiyorum ama normal doğum gözüküyor su anlık bakalım ne zman gelmek isteyecek ☺️
Melisaaltnblk Mst12 hayırlısı neyse o olsun inşallah bende 08.08 i seçseymişim keske düşünemedim o an heycanla onu😁
simsekannesi Hulo2105 ahahah bende 30. Haftama girdiğim gün birden yarın doğuracak hamilelere döndüm. 34+4
Mutluanne3580 Sehri-erhan-123 normal doğum için o günü dedi canım ama kesin normal olacak değil bakalım hayırlısı