Denizz6161 Bebeğimin karın gelişimi 1 hafta 10 gün geri görünüyor hep, kan akışı su vs hepsi iyi doktorum sorun görmüyor. Kilosu da dün 36+5 2800 çıktı doktor normal gelişimi dedi. Anlamadığım şu karnı geriden geliyosa kilosu nasıl normal ilerler? 🧐
yasemincicekkk Denizz6161 kilo ; boy , baş çevresi , karın çevresi ortalamasına göre hesaplanıyor canım . Ya boyu uzundur ya kafası büyüktür ya da her ikisi de . o yüzden karnına göre kilosu yüksek çıkıyordur
Cicekkiiiiizzz Denizz6161 bana da aynı şeyi söylediler 36+3 de gittiğimde uzun minyon bir bebek olucak dedi
Kuboss-98 Denizz6161 bende dün gittim 36+3 dü . Hemen hemen ölçümleri denuyumlu çıktı 36+6 falan . Kilosuna 3150 Gr dedi. Biraz kilolu gibi diyet yap dedi bende anlamadım 🤷🏻♀️ halbuki dediğim gibi ölçümler yakın çıktı
neanladinyurdagull Denizz6161 Ben 38+2 de doğurdum 48 cm 3200 dendi kilosuna 46 cm 2845 doğdu kızım.İlk çocuğum da 35 haftalık doğdu 51 cm 2475 gram verilen değerler hep ortalama oluyor.İlk çocuğumun da bacak boyu uzundu şuan 4 yaşında yaşıtlarından uzun boyu ve zayıf
Denizz6161 yasemincicekkk bacak boyu uzun çıkıyor evet o yüzden mi kilosu öyle yani daha mı zayıf olcak o zaman🥹
Denizz6161 Cicekkiiiiizzz benim de aynı boyu uzun çıkıyor ilk çocuğumda da doktor uzun olacak zayıf olcak dedi çocuk 47 cm doğdu😂
Kuboss-98 Denizz6161 bence de normal ama öyle dedi işte , bir oğluşum daha var o da tam 39 da 3750 doğdu ama hatırladığım kadarıyla o bu haftalarda daha kiloluydu
Denizz6161 neanladinyurdagull benimki de 3ü geçmez o zaman belkide, ilk çocuğum da kısa ve zayıf doğmuştu ama şuan 4 yaşında uzun ve ince sizinki gibi ☺️
neanladinyurdagull Denizz6161 olsun zayıf olsun önemli değil sağlıklı olsun yeter.Zayif doğan kızım şuan 8 aylık 9 kilo.Zayıf doğdu ama anne sütüm çok yaradı çok hızlı kilo aldı 🌺
Kilaflarinmucizesi Denizz6161 37+0 da 3160 gr 50 cm dedi doktorumuz Ertesi gün 3030 gr 48 cm doğdu kızım
Okyanusolmak Denizz6161 kafa bacak karın hepsinin ortalaması alınıyor. Mesela bugün gittim 36+3 ama kafa 39 la uyumlu. Bacaklar 37 tam. Karın ise 36+1 falan. 3113 çıktı kilosu ama kafası büyük olduğu için. Ortalama 2900 falandır dedi doktor.
Okyanusolmak Denizz6161 benim ilk çocuk 40+2de 2730 falan doğdu. 2640la hastaneden çıktık. Çok sıkıntı etmeyin. Besleyen damarlardan biri biraz tikaliydi mesela. Ondan kilo alamadı. Suyu da azdı ama bekledim yine de. Ne sarılık ne bişi. Gayet sağlıkli çıktık hastaneden. İkincide damarlar şimdilik çalışıyor. Kilosu da ilkine göre daha iyi
Beybitooo Denizz6161 bizde 36+3 doktorum bugün 3200 dedi normalde bu haftada 2800 bekleriz kilosunu dedi gayet iyi kilosu hiç bişey yiyip içmiyorum kilo almasın diye çünkü taşıyamıyorum artık doktor 2 hafta daha dayan diyor 😔
Denizz6161 Beybitooo sıcaklarda hiç çekilmiyor gerçekten son haftalar da geçmiyo sanki hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🙏🏻
Okyanusolmak Beybitooo eğer erken gelmek istemezse 5 agustostan sonra alicak. 1-5 ağustosta tatile gidiyormus da kendileri 😄
Denizz6161 Okyanusolmak benim de ilkine göre daha iyi gidiyor 2800 doğmuştu doktor en fazla 2 buçuk doğar diyordu ama sağlıklı çok şükür inşallah bu sefer de sağlıkla gelir🙏🏻
Beybitooo Okyanusolmak aaa baya ertelemiş bizede 31 ile 3 ü arasında olcak dedi beklerse tabi o kadar 😂