Minalina Biz de karar veremedik hala 29 haftalık olduk. Aziz Kadir Mete Kenan Tarık Düşündüklerimiz arasında
Tinkivinkii Benimde 4 yaşında bir oğlum var. İsmi Tarık. Şimdi de 6 aylık hamileyim, o da erkek. Nasip olursa onun ismi de Mete olacak.☺️
Zeh-ra 29 haftalık olduk hala bir isimde karar kılamadık bizde 🥹 Emir Kerem Aybars Selim İsimlerini beğeniyorum ama eşimle ters düşüyoruz her seferinde 😅
Gzm34 Nrslkrky benim kocam da uras’ı kabul etmiyor asla istemiyor:( ne ettiysem olmadı maalesef ısınamadım bana kötü geliyor diyor sevemedi ismi.
edagll Gamzeeadnx bulut nasıl Maysa ve bulut diye çizgi film var Yeğenim bulut onlarda maysa diyemedigi için masal koydular Çok sever izlemeyi jsjsjd
Fatma_Fatma fncrv Bu arada Yavuz Selim ler hem uslu hem akıllı hem terbiyeli oluyorlar Alla bağişlasın
Esma-12 Benim oğlumun Adı Ömer Faruk - diğeri Yusuf Selim üçüncü oğlum olacak ama daha isim bulamadık bizde Selçuk ismi çok hoşuma gidiyor yunus Emre var birde umeyr
Fatma_Fatma Meltemm21 Alparslan çok güzel bence hem erkeksi hem ağır tek başına bende Alparslan ismini vericektim oğluma ama yakın arkadaşımın oğlunun ismi diye vaz geçtim
Gamzeeadnx Fatma_Fatma alparslan ismi çok güzel ama alparslan ismi çok yaygın neredeyse herkesin çocuğu alparslan çevremde çok var tabi bu benim alparslanım olacak ne bilim çok yaygın
Fatma_Fatma Hiratuba Emre ler hem yakışıklı hem çalışkan hemde zeki oluyorlar bende Emre yi istedim ama kardeşimin adı diye eşim istemedi şimdi olur dese hemen Emre koyarım
Hiratuba Fatma_Fatma evet evet kesinlikle 🥰 benim de üç kuzenimin adı da Emre o yüzden eledim yoksa çok sevdiğim bi isim
Gamzeeadnx Fatma_Fatma evet gerçekten doğru teyzenin oğlu benden 2 yaş büyük emre o okudu üniversite ben okumadım🤣
Fatma_Fatma Gamzeeadnx Benim kızım Ferhan çok istedi bende beğendim ama eşim tutturdu olmaz diye Emirhan olucak dedi bende inadına onu kabul etmedim en son Barış olsun dedik 3ümüz de bakalım değiştiemezsek Barış olucak adı. Ben Barış Manço yu ve Barış Akarsu yu çok seviyorum eşimde öyle onların adı olsun istedim
Burcu395 Fatma_Fatma emir ismi güzel gibi durabilir ama insanlar adını taşır kimde emir görsem emir kipleri yağdıran istekleri bitmeyen oluyor baskın karakterli oluyor barış cok güzel bence koyun
turkan403 Gamzeeadnx yunus emre Ali Uras arasında bende kaldım sağlıkla gelsin inşallah ama mirhan isimi de çok hoş
Gamzeeadnx turkan403 2 sinin arasında kaldığı m için başka isimde seçemiyorum Ali’yi beğenmeyenler oluyor aslında gayet iyi
Gamzeeadnx Hiratuba benimde birtek teyzemin oğlu emre başka yok bence koyulur dimi ne olacak😀 benimki yunus emre olcak😀