Hiratuba Gamzeeadnx ben içlerinden yunus Emre’yi beğendim Emre’ler de yakışıklı oluyor genelde 🥰 benim de ilk kızım hira, şimdi oğlum olacak Tuna var aklımda isimler hiç içime sinmiyor hirayı çok severek koymustuk
Fatma_Fatma Hiratuba Emre ler hem yakışıklı hem çalışkan hemde zeki oluyorlar bende Emre yi istedim ama kardeşimin adı diye eşim istemedi şimdi olur dese hemen Emre koyarım
mavibahar Gamzeeadnx Barış, Özgür, Çınar, Ege, Uzay, Kanat, Arda, Toprak, Batı, Fatih, Yaman, Ömer, Arden, Asil, Güney, Ardıç, Leo, Umut, Doruk, Yiğit, Atlas, Mert, Demir, Arel.
Canlarrr Harikuladeee ben sadece gördüğüm için söylemek istiyorum Kayra isminin anlamı putluktan geliyor koyanlar tabikide var bizde çocuğumuza koycaktk anlamına bakınca vazgeçtik yinede tercih sizin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤗
Harikuladeee Canlarrr Baktığımızda türkçe anlamı Allahtan gelen iyilik lütuf , kerem sahibi demek oluyor ama diğer anlamını ben duymadım ama caiz olma hususunda yasak olduğu geçmiyor bir yerde , hayırlısı olsun inşallahh bakalım
Ebrucar Gamzeeadnx Yamaç Barlas Aybars Göktürk Benim kızım olacak ama erkek isimlerinden bunlari çok beğeniyorum ❤️