Moeder Gizem111 bende yarın 36 dıyım. Kızım 37 ya da en fazla 38 e kadar bekletecekler sonra doğum başlatacaklar bakalım hayırlısı biraz gerginim ve sürekli her şeye acaba doğuruyor muyum tribine girmeye başladım 😇
Buseirgit Gizem111 36+6 olduk çok şükür. Vajina ve kalça kemiğimde iki gündür acıyla karışık ağrı hissediyorum sanki2-3 güne doğum yapacakmışım gibi bir his var içimde. Büyük kızım 39. Haftada küçük 37 de doğmuştu. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 💐☺️
sb17 Gizem111 36+4 olduk çok şükür, durumlar iyi, biraz nefes darlığı oluyor bazen. Kıyafetler yıkandı ütülendi bugün, 38-39 arasına da doktor tarih verir diye düşünüyorum
Gizem111 Moeder hayırlı olsun bebiş bende öyleyim her sancıda acaba mı diyorum ama bizim doğum normal görünüyor suan 😌
Gizem111 Buseirgit canımmn sen tecrübelsiin anlarsın o zaman az çok hayırlısı olsun ne zaman gelirse artık. Şu sancılar bi tuhaf geliyo o kadar
Gizem111 sb17 oo hazırlıklarda tamam ne güzel. Sezeryanıda olcak sanırım gün verdiğine göre. Keşke normale de gğn verse😂
Selensse Kızlar bende 37+3 üm geçen hafta doktora gittiğimde hiç sancı hissetmiyordum nst de 20 çıktı düzensiz şimdi artık çok sancı hissediyorum korkuyorum ama bana doğum kanalında değil bebek demişti girmiş midir acaba nasıl anlayabilirim açılmam çıkıcak diye korkuyorum
Gizem111 Selensse aşkımm kasılman nasıl karnında mı alt taraf mı tarif eder misin? Benim bebiş kanaldaymış ben anlamamıştım ama doktor söylediğinden neri artık anlıyorum kasıkta bi toplaşma bide hıçkırdığı zaman full kasıktan vuruyo
Alpsmommm Gizem111 36+1 haftalık olduk 2. Gebelik ama bu daha ağır geçiyor oğlumda çok rahattım şuan kasık ağrım var ve belim çok ağrıyor kasıklarım batıyor bebek baş aşağı duruyordu en son gittiğimde
Gizem111 Alpsmommm tecrübeli anne daha 👶🏻 benimkide erkek bakalım nasıl olcak. Aşağıda bizimkide bazen alt bölgem çok ağrıyo yada popodan vuran saniyelik bir acı oluyı
Alpsmommm Gizem111 bana hep şey demişlerdi kız kasıktan vurur erkek belden diye ama oğlumda hep kasığıma vurdu sancı. Şuan hala çekiyorum belim ve kasığım çok ağrıyor herhalde sabah giderim baktırırım artık kızım çok yaramaz çıktı 🤣🤣
Beybitooo Alpsmommm doğuruyorum sandım yeni acilden geldim 36+3 doğurmuyormusum bizi kandırıyorlar kızlar 😒😒
Beybitooo Alpsmommm nasıl bi ağrı dinlenince geçmiyor mu benim ağrım yoktu ama sabahtan beri karnım kasılıyor taş gibi oluyor serum verdiler rahatladım açılmam yokmuş dinlenince geçmeyen bi ağrıysa ihmal etmeyin