yigitmom_ BerivanLina Merhabalar bugün Cihan hocaya randevum var. İlk defa gidecem. Ultrason kağıdı veriyor mu ? Bebeğin boy ve kilosu gelişimi hakkında bilgi veriyor mu .?
BerivanLina yigitmom_ ben istemeyi unuttm ama mutlaka isteyin tabiki verir. Cikinca bizede haber verin 😘
Meryem2121 yigitmom_ kadın doğum Hastanesi’nde genelde makine bozuk diyorlar ve çok bilgi vermiyorlar bebek hakkinda en son gittiğimde bana bebek sağ doğum başlamamış dediler şok oldum
Meryem2121 Ebru021 kadın doğum Hastanesi’nde neredeyse bütün doktorlara gittim öyle çok çok ilgilenmiyorlar haberin olsun ama doğum yapacağın zaman oraya git derim ebeleri çok tecrübeli
Songul211 Meryem2121 sen orada mi doğum yaptin benimde 3ayim kaldı devlette doğum yapmayı düşünüyorum şimdiden doktur arayışına başladım
Meryem2121 Umutmirzainci bağlar Hastanesi’nde Hıdır budak hoca var baya ilgili ve asla parasında değil ona gitmeni tavsiye ederim gebeligimde 4.aya kadar doktor doktor gezdim ve Hıdır hocadan çok memnun kaldım
yigitmom_ Meryem2121 Gerçekten mi 😯 Ben özelde takipliyim ama dündendir tansiyon yukselmem olduğu için boşluk vardı hemen o doktora aliverdim inşallah gittiğime değen bir doktordur.
yigitmom_ Meryem2121 Evet yeni çıktım. Doktor Cihan Bademkiran. Çok memnun kaldım herşeyini açık açık anlattı. Tahlil istedi tansiyon için. Güzel ilgilendi eğer devlete yolunuz düşerse tavsiyemdir
BerivanLina Kontes001 git wllh bacim. 3 gun once gttm. Girdigimde ayri konustu ultrasinda detayli cok guzel konustu. Ultrasondan sonra otur tekrar konusalim dedi 😁