Senadrmz Merhaba 6 haftalık bebeğim tam olarak bu zamanlarda denize giren oldu mu bazı doktorlar sorun olmaz diyor bazıları da korkutuyor deneyimi olan var mıdır acaba
Nurozsln Senadrmz İçim gitti ama ilk 3 ay bitsin diye bekledim. Enfeksiyon durumu olabilir riske atılmaması daha iyi
Anneadayi45 Senadrmz Denize girecekseniz sorun olmaz ama ıslak mayoyla kalmamaya dikkat edin. 11. Haftamdayım her denizden çıkışımda altımı mutlaka değiştirdim bir sorun yaşamadım. İçiniz rahat etmiyorsa kendi doktorunuza mutlaka danışarak hareket etmelisiniz😊
Senadrmz Ya bizim de çok önce tatil planı hazırdı bebişi yeni öğrendik bugün plajda kendimi atmamak için zor durdum resmen. Yarın belki girerim diyordum ama haklısın sanırım riske atmaktan korkuyorum
Melsay Senadrmz ben 8 haftalık hamileyken doktor denize havuza girebilirsin ama ıslak mayoyla kalma hemen değiştir demişti
Senadrmz Melsay evet bir kısmı öyle diyor ama bi doktor da otur oturduğun yerde ne işin var dedi resmen 😂
fatmaanurr1 Merhabalar ben 22.haftama girdim 2 kere falan denize gittim. Deniz sıkıntı olmuyor fakat havuz sıkıntı.Enfeksiyon riski çok oluyor. Deniz suyu kendini sürekli yenilediği için sorun olmuyor diye duymuştum
Senadrmz fatmaanurr1 sakin ve kimsenin olmadığı yerler daha iyi diyorlar zaten kafam karıştı gerçekten de