Bergamot Ssenasri ilk çocuğumda da bu ikincisinde de her şey için Medline tercih ediyorum. Hem güler yüzlü hem ilgililer 🌸
seymaaa333 simge201 perinatoloji baktığı için MHRS’den alamazsın önce kadın doğuma gidip oradan onların perinatolojiye alan açması lazım o zaman çıkıyor mhrs’de
Dlrdilara seymaaa333 yani mhrsden perinatolojiye alınca direkt randevu günü gidebiliyor muyuz detaylıya? Bana da dün alan açtı doktor detaylı için Randevu al mhrsdrn dedi ama hangi alan falan sormamışım hiç 😕
seymaaa333 simge201 ben balcalı’ya gittim 19. haftadaydım muayene ettiler 21. haftaya gün verdiler sonra tekrar gittim ve detaylı ultrason oldu
Esracim01 Ymrrr çok teşekkür ederim 🩷 bu son zamanlardaki ücretler mi? birde detaylı ultrason da kaç dk bakıldı?
Yenibiranne1 Htccndn peki yüzünün fotoğrafını verdi mi ya da gösterdi mi ekrandan bu konuda yorumlar var da
Htccndn Yenibiranne1 evet hem ultrason resmi verdi hemde gösterdi ekrandan yüzünü hatta bizimki eliyle yüzünü hep kapatıyordu zorladı biraz karnıma baskı felan yaptı açtı gösterdi ☺️
Yenibiranne1 Htccndn aa tamam biz ilkinde alamadık üzüldük sonradan aklımıza geldi sormadık da ilk defa gittiğimiz doktor olduğu için ama 2.de mutlaka isteyeceğim o zaman