fidanylcn Melek3675 ağrın olması çok normal sezeryan olsan daha beter halde olurdun oturup kalkamazdın bile
Alisde fidanylcn sakat olmuyo yanliz sezaryenli gayet oturulup kalkiliyo altta dikis yok rahatca oturabiliypsun kalkarkenfr destekli tutunarak gayet kalkiyorsun insanlar okuyo ill tecrübeleri bu sekilde korkutmayin
Melek3675 fidanylcn ağrılarımın çoğu geçti ama afedersin sadece tuvaletimi yaparken dil kısımları çok ağrıyor sanki böyle havayla çekiyorlar gibi
fidanylcn Alisde Melek3675 ben sezeryan olmadım korkuttuysam da kusura bakmayın annem iki kardeşimi sezeryanla doğurdu o küçüklükten beri travma olarak kalmış bende
fidanylcn Melek3675 bende de oluyordu o bi yakınıma sorduğumda içerdeki dikişlerinden dolayıdır dedi zamanla geçiyor merak etmeyin
Alisde fidanylcn yok ben korkmadim 2 sezaryenli olarak sadece 1 hafta icinde atlattilip gittigi icin baska insanlarada bu yorumlari yazmiyorum cok korkanlar evham yapanlar var maalesef 🌸
fidanylcn Alisde kişiden kişiye değişiyor zaten herkesin hamileliği doğumu aynı değil ama annemden dolayı bi travma kalmış çok korkarak bakıyorum sezeryane