Bdnshsksh kendin bakabiliyor musun aynadan ben o şekilde kontrol etmiştim. Benim doktorum da sorduğumda dikişin yok denecek kadar az Ben ona dikiş bile demiyorum rahat olabilirsin demişti Ben evde baktığımda 2-3 tane bir şeydi azdı gerçekten ondan zaten rahattım oturup kalkma hareket açısından Eğer ki sizi bayağı bir zorluyorsa o dikiş 2-3′den daha fazladır eminim. İçten ve dıştan dikişiniz mutlaka vardır Bu şekilde ağrı yaşıyorsanız başka bir kadın doğum doktoruna gözükebilirsiniz Hala devam ederse Normal şartlarda doktorun bilgi vermesi lazım bu konuda. Ki eğer ki yok diyorsa dikiş şimdiye kadar senin toparlanman lazımdı benim bilenim 2-3 tane olan dikişim bir hafta yanlış tedavi etmişim kendimi ondan dolayı iyileşmesi bir hafta daha ileri attı benim yani eğer ki doktorun dediği şekilde pansuman yapsaydım 2 hafta içinde net geçerdi Çünkü 1 haftada gittiğimde Doktor tekrardan anlattı O şekilde yaptım ve 2 hafta içinde iyileştim senin hiç yoksa senin tamamen şimdi diye toparlaman lazımdı