Evhamlikurabiyeanne Gebelik sekerim var her sey yasak zaten sucuk yiyorum valla ama torkununkini sadece güzelce pisiriyorum zeytin peynir domates yaninda güzel gidiyor her sey yiyemedigim icin mecburum bi yerdeayni sey yenmiyor hergün
--sy irem0596 abartıya kaçmadan canımın çektiğini yiyorum bir dilim de yesen zaten isteğini bastıracak
neslsah-1 irem0596 yedim evde kendimiz yaptık içine salm sucuk sosis vs aklına ne gelirse koydum bişey yok suan şükür
Meryoss irem0596 doktorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman gittiğimizde yenmicek listesinde sucuguda dedi ilk zamanlar hiç yemedim şimdi 33+4um canım aşırı istiyor kokuyor bir kaç zamandır yiyorum güzel pişirerek
myavocado irem0596 iyi pişmiş sucuk yenir, sık sık yemek elbette zararlı ama pizza içinde filan az miktarda yediğim oldu benim de. Bildiğim güvendiğim kasaptan aldığım sucuğu evde de yiyorum pişirerek. Tabi sürekli yememek lazım.
cucunns12 irem0596 ya bende yiyorum aşırıya kaçmayacak şekilde canım istediğinde çok iyi pişmiş şekilde 🤤
Newnesilanne irem0596 hamileliğin başından beri tüketiyorum. Haftasonu kahvaltılarında genellikle yedim. Şuan 29 haftalığım iyice pişirip yedim. Canınız çektiyse yiyin