Gkce18 zlemceylan canım test yapmadım henüz erken diye ama benim bel ve kasık ağrım var2-3 gündür batmalarımda oluyor 🫶🫣sende varmı
Zeyson Gkce18 o bendede oluyo cnm birazda gögüslerimde dolgunluk var gibi ara sıra sanki adet olacakmışım gibi histe oluyo
zlemceylan Gkce18 bende şöyle oldu bugüne kadar karnım şişti belim ağrıyordu hafiften bugün o şişlik indi gibi anlamadım sadece 🥰
Zeyson zlemceylan ay amin inşallah oğlum 2 yaşında çok hareketli çok yaramaz hiç yerine oturmaz bazen acaba yanlışmı yapıyom diyom inşallah bu biraz sakin olur 😂😂
Yaprak- zlemceylan dün bi kasıkta batmalar vardı bugünde biraz baş ağrım oldu akıntımda yoğun ve çoğalmış ay inşallah vardır sende varmı belirtiler
sedanur_bpr0 zlemceylan Bat 24 3 gündür ara ara kasık ağrısı oluyor. Bugün de cok aşırı susuyorum. Dilim damağım kupkuru ve su içmekle geçmiyor. Birde metalik bi tat var garip. Test yaptım bugün negatifti.
zlemceylan sedanur_bpr0 erken olabilir belki dün bende de vardı o kuruluk böyle hafiften kasık ve bel ağrısı vardı ama testim negatifti
sedanur_bpr0 zlemceylan Evet baya erken. İlk gebeligimde bata 2 gün kala bile negatifti. Ama hiç belirtim yoktu. Bu kez bu kadar belirti olunca dayanamadım🙃 Bekleyelim en iyisi
Fatmanur12345 zlemceylan ara ara kasik ağrım oluyor o kadar dün akşam test yaptım silik çıktı erkendi evet ama bugünde yaptım çıkmadı muhtemelen test bozuktu