Rvyd Glshmnnmkm kişiden kişiye değişiyor bazılarının midesi bulanıyor bazıları kasık ağrısı çekiyor değişiyor yani 😊🥰
Ozbl Glshmnnmkm merhaba ben daha 4+6 göğüslerimde hassasiyet ara ara kasık ve bel ağrım var inşallah haftaya kese görücez🤗
Glshmnnmkm Ozbl inşallah canım 😊🙏🏻 Bizde kalp atışını dinlemeye gideceğiz bugün. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🙏🏻
Gonca0640 7+3 günlük hamileyim bnde daha önce kasık agrısı ve bulantı vardı birden kesildi 3 gündür gerhangi bi belirti yok
Rvyd Gonca0640 için rahat değilse doktora görünebilirsin ama bi sorun olacağını düşünmüyorum bazı kişilerde böylede oluyor bendede birden geçti
Hllozcn Bende 5+3 üm bendede karın ve kasık ağrısı var anormal mi düşünüyordum ama sanırım herkeste olan bir durummuş 🙏 bende bu akşam doktora gideceğim sizce bugün görür müyüm kızlar ? inşallah görünür 🙏
Ozbl Hllozcn kese görünür bence canın bende 5+4 ken gidicem doktor keseye bakarız dedi ama inşallah bakalım🙏🙏🙏
Kbradmrdg Hllozcn ben 5+1 de kalp atışını duymuştum çok şükür İnşAllah geç döllenme değilse sizde duyarsınız😇
Didemaydintaskin Hllozcn bende öyleyim ya ara ara karnıma sızı geliyor sanki adet sancısı gibi normal mi bilmiyorum
Hllozcn Ozbl kese göründü canım çok şükür 😊 15 gün sonra tekrar çağırdı hem bebek büyüsün biraz hemde kalp atışını duyarız dedi inşallah 🙏🙏🙏 sende bi an görürsün inşallah 😊😊😊
Maak88 Ozbl haftaya gel dedi geçen hafta Cuma beta hcg 132 çıkmıştı haftaya tekrar gel ozaman gözükür dedi 5000 üzerinde gözükür diye söyledi . Bide benim gittiğim devlet hastanesi acaba ultrasonları son teknoloji değil mi o yüzden mi gözükmedi acaba
Tugbakaya 6. Haftadayım sabahları inanılmaz bulantım oluyor birde göğüslerim sürekli büyüyor ve sızlıyor
Ozbl Tugbakaya canım maşallah o zaman 5+4de duymuşsun kalp atışını rabbim bizede nasip etsin haftaya🙏
Gulchirai Tugbakaya ben de 6+3 :) aynı durumdayız ınanılmaz baş ağrı mıde bulantı ve mıde agrı geçse artık 😇
Tugbakaya Ozbl evet ama çok derinden geliyordu hatta doktor 1 gün önce gelseydiniz belki duyamazdık dedi hepimiz sağlıklı bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah