hayalim35 ilgin22 kız valla çok korkuyorum dün gece gene gördüm doğum yapıyordum son anda sezeryana alacam diyorlardı ama nasıl ağlıyorum sezeryan istemiyorum die psikolojim bozuldu sanırım🙁
sedefyrs1101 Benimde oğlum 2 buçuk yaşında diğer oğlum 1 buçuk yasında 15 haftalık cinsiyetini henüz bilmiyorıs herkes erkek diyor 3.ye hamileyim şuan çok zorlanıyorum bu da doğunca naparım bilmem 🤣🤣 Bu doğumda tüpleri bağlatıcam artık 😊
ilgin22 sedefyrs1101 sağlıkla alın kucaginiza 🤗 sizinkiler daha da küçükmüş 😔 huniyle gezicez hemde 3 🤣
ikibebeliannis ilgin22 benimde kızlarım aynı yaşta Bende çok hazırlıksız yakalandım Bazen hala neden diye sorgularken buluyorum kendimi sonra pişman oluyorum Bi tane de oğlum oluyormuş 🖤Rabbim sağlıklı versin
ilgin22 ikibebeliannis bu aylarda olanları hep erkek diye duyuyorum bende 🥰 bende 2. De çok ağlamıştım ama bu sefer saldım valla çünkü her bebek rizkiyla gelir sözü çok doğru. İlk kizimda arabamizi değiştirdik, 2. Kizimda ev sahibi olduk 3. De artık kısmet 🥰 sağlıkla alın kucaginiza 🤗
Mervedezz ilgin22 15 yıl üstüne hem de 3. Anneyimmmmmm 😅 kızlar kocamannn ama gerkes çok mutlu 😂 iki tane kocaman ablası var biraz korkmuştum baştan şimdi en büyük tesellim kızşarın evin işlerini bile yapmaları bu sefer daha rahat etcem sanki
AdaEcem ilgin22 3.5 ve 2.5 yaşlarında iki kızım var. Bu Ayla birlikte üçüncü planlıyorum. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladım daha olsun🤲
ilgin22 AdaEcem planlı olarak çok büyük bir cesaret bence 🥰 bende erkek olsun çok istiyordum arkadaşlarla konuşuyorduk vs ama daha o ay içinde hamile kalmayı hiç planlamamistim 🫣 çocuklar bı 1. Sınıfı atlatsin gözüyle bakiyodum hep 😬
Mervedezz ilgin22 evet bence de çok büyük avantaj. Midem bulanıyor falan etrafımda dönüyorlar. Şimdiden harçlıkları ile bir şeyler almalar falan 🥰
Kaderozy ilgin22 benimde biri 5 biri 3.bucuk yaşında 10 gün sonra 3. Geliyor çok korkuyorum nasıl olacak diye inşallah üstesinden gelebilirim
ilgin22 Kaderozy Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor hele çocuklar küçük olunca. Sağlıkla alın kucaginiza 🤗 ilk günler biraz zorlar ama yürümeye başlayınca her şey daha kolay oluyor sanki 🥰
Anneoluyorumm00 Fundaaaaa deri altı implantyla mi hamile kaldınız çok etkili diyorlar onun için şaşırdım doğrusu
Anneoluyorumm00 Fundaaaaa ayy korktum şuanda bende yeni doğum yaptım kırkım çıkınca artık korunma yöntemlerini araştırıp denerim diyordum şuan korktum yaa
Fundaaaaa Anneoluyorumm00 ne yaparsak yapalım gerçekten olacak oldumu oluyor elden bir şey gelmiyor. 2. Bebeğimde bağlatmak istiyorum dedim eşim hiç istemedi ama sen nasıl istersen dedi onun istemediği birşeyi de yaptıramadım. Ama zaten doktorum duyduğunda gülerek bağlatıp hamile olarak dönen 3 hastası olduğunu söyledi 🥸🤷♀️ 2 oğlum var implant taktırdım 4. Ayında hamile kalmışım işte ve ben öğrenmeden önce hep vahiy inse kızın olacak yap deseler yine de yapmam asla istemiyorum falan dedim büyük konuşuyorsun yapma dediler hep dinlemedim.
Anneoluyorumm00 Fundaaaaa oyy kuzum yaa olacağı varmış nasibi varmış bebişinin , benimde eşim istedi ben baglatmadim ya ama demek ki hiç birşeyin garantisi yok , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🥰
Fundaaaaa Anneoluyorumm00 amin inşallah 2 erkek sonrası bir kızımız olacak inşallah sağlıkla gelsinler de ❤️
Aeell ilgin22 büyük kızım 8 ortanca kızım 6 oğlum 5 18+2 gunluk gebelik yaş 25 bende knlarla birlikte büyüdüm çok kolay oluyor evet zorluklarına var ama ucu bir arada büyüdü korkulacak bisey yok merak etmeyin
ilgin22 Aeell çok büyük bir cesaret gerçekten 4 çocuk 🥰 inşallah bizimde kolay olur 🤗 sağlıkla gelsin bebişiniz 🤗
Anneoluyorumm00 Fundaaaaa kız evlat başka rabbim onuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲