Teican Valla fazla kasmamak lazım canım tabikide zararlı şeyleri tüketmek lazım ama internette yazdığı gibi her şeyde yasak değil ben çiğ et tüketmiyorum mesela onun haricinde çok fazla kasmıyorum canımın çektini yiyorum kontrolu bir şekilde tabi
Beybitooo Nurakdas- çiğ ve sakatat olmayan herşeyi yedim 36.haftadayım bebişte maşallah gayet iyi kızımda da yemiştim bence çok kafaya takıp hamileliği zehir etmeye gerek yok 🫠
Cansu-2600 Nurakdas- Yoğurt normalde el yapımı hiç sevmem ama hamileligimin başından beri kayınvalidemin yaptıklarını yiyorum Allah razı olsun çokta güzel yapıyor her gittiğimde 2-3 kavanoz veriyor. Süt konusunda mecbur market sütü alıyorum onlar genelde pastörize edildiği için kaynatmaya gerek yok ama inekten direk sağılan sütü tabikide icemeyiz mecbur kaynatmak lazım. Alabalık yiyebilirsiniz sıkıntı yok hamsi istavrit somon alabalık levrek bunlar rahatlıkla tüketilebilir. Hatta haftada iki üç kez yenilmesi gerekiyor
Aygulalakbar_24 Bende aynen proteinli besinler yemem lazim oldugunu okudum, yumurta, et, sut urunleri, idrarda protein kacagi cikti simdede protein yasak diyorlar
Merve-metin Nurakdas- bende öyle yapıyorum canım çok isterse kızartıp yiyorum sosisi de aynı şekilde kızartıyorum onun haricinde salam yemiyorum ne istersem yiyorum sınırlama koymadım kendime hiç
Nurakdas- Sevvalll42 yumurtadan tiksindim ya nedense avokado yedim geri çıkardım yani bilmiyorum ne olacak bir de Labne ile deneyeceğim süt çok severim soğuk sıcak hepsini severim hani
Sevvalll42 Nurakdas- bende Yiyemiyorum haşlanmış yumurtayı avokadoyuda yiyemiyorum akıl verdiğime bakmayın 😂🤣
Beybitooo Nurakdas- onuda yedim temiz güvenilir bi yerde özellikle söyledik hamile olduğumu onda da bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Nurakdas- Beybitooo gerçekten yenilebilir mi sakatattan kesinlikle uzak durun diyorlar kokoreç neyse yemem de çorba gerçekten içmek istiyorum
Gg5348 Nurakdas- ay öyle hamilelik bitmez her şeyden az az yiyebilirsin gerçekten zararlı yiyecekler hariç çiğ et falan gibi ice tea de içiyorum cipste yiyorum ama abartmıyorum hiçbir şey olmaz
Nurakdas- Hfoz valla bebeğimi besleyecek şeyler yiyemiyorum diye inanın ki çok üzülüyorum umarım kilosu falan iyi olur
Beybitooo Nurakdas- vallahi ben içtim bende aşeriyordum resmen dayanamadım doktorunuza bi sorun isterseniz
Af00 Nurakdas- nasıl pekmez yok 🙄 doktor bana pekmez iç demişti o haftalardayken sadece meyveyi az ye demişti
Momyyzz Sadece işlenmemiş et ürünleri yasak pastırma salam sosis midye gibi. Onun dışında her şey yiyebilirsiniz
Minnaksever Nurakdas- sakatat çiğ et yemedikce bişey olmaz her şeyi kontrollü bı şekilde yiyebilirsiniz ben de ilkinde çok dikkat ettim ama şimdi her şeyi de yiyorum