Nergisim09 Hayırlı geceler kızlar Sabah başladım ve şimdi ikinci suyumu içiyorum biraz geç kaldım ama ilk günüm adetimin 6. Günü bugün başladım tadı çok güzel mis bu arada ben çok sevdim benim gibi başlayan varmı 😊😊
Dilekulgtt Nergisim09 nasil yaptin canim bende denicem bu ay 😇 bi kac gun sonra baslarim ovulasyona basladinmi bu ay tekrar
Nergisim09 Dilekulgtt yarın ovulasyona başlarım canım 1 buçuk su bardağı suyu kaynattim kaynayınca soğanı 4 de bölüp içine atıp kapağını kapatıp altınıda kıstım 5.6 dk kaynattim sonra bardağa döküp ılık sıcak arası içtim
bbaa2805 1.5 bardak suyu (çeşmeden olmayacak)kaynatıyorsun 1 orta boy soğanı dörde bölüp atıyorsun 5 dakika kaynıyor sonra ılınmasını bekliyorsun ve içiyorsun tadı hoşuna gitmezse bir kaç damla limon sıkabilirsin
bbaa2805 Bende 6 gün içebildim şuan da doğurgan dönemde olduğum için bıraktım , yumurtlama günü de içilmemesi gerekiyormuş zaten eğer bu ay da olmazsa 15 gün denicem bu sefer
bbaa2805 Dilekulgtt yumurtlama sonrası içmeni tavsiye etmem eğer korunmuyorsan ve bebek düşünüyorsun , tutunamayabilir
Nergisim09 Gzemmsvr aleyküm selam canım başladık bakalım hayırlısı folik asit te kullanıyorum 3 cü kutuya geçtim ovulasyon danda takıp ediyordum yumurtlamayi ama bu ay kafam çok sakin valla Allah’tan herşey o yüzden rahatım artık
Gzemmsvr Nergisim09 ben ilaç kullanmak istemiyorum folik asit meyvelerde ve en çok hurma da oluyomus onlarla desteklemek istiyorum soğan kürünu akşam yapmayı unuttum ya sadece sabah yapsam olmaz mı midemi bulandırıyor zaten
bbaa2805 fatmaaaydin ben ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama adetin 3. Günü başladım ve yumurtlamaya kadar içiliyormuş diye biliyorum ama ben adetim bitince bıraktım ovulasyona girdiğim dönem olduğu için bebek istediğimiz için