myavocado Sbhakcnn ben yaptırmadım, hoşuma gitmiyor o kadar süslü şeyler, hastane çıkışlarını babymall den aldım andywawa marka, çok sade, kaliteli ve bence şık.
Esum48 Sbhakcnn ben trendyoldan yaptirdim uygun fiyatli bir site var lilabio. Kumaslarini da baskilarini da begendim 😊
gktgmom Sbhakcnn ben yaptırdım geldiler hatta çok memnun kaldım ama henüz yıkamadım elde yıkamayı düşünüyorum
1prensesannesi__ Sbhakcnn sade nakisli isimli bi takim yaptirdim bide muslin tuluma isim yazdirdim o kadar ben begendim hatira olarak saklamak icin cok guzel bisey bence ismine karar verdigimiz gibi siparis ettim
Drfatma Esum48 ben de nakışlı dantelle sevmiyordum bu sayfadan yaptırdım çok beğendim istediğiniz deseni de yapıyorlar baskısı da kaliteli ve abartı değil sade
deryaa_milena Esum48 ben de bu satıcıdan 5′li isimli yaptırdım. Bi tane 10′lu almıştım sade sırf isimli de olsun diye tulum takımını yaptırdım 😊
M-Urass_Mom Esum48 Sbhakcnn Ben de aynı yere yaptırdım. Organik pamuk, yumuşacık. Süslü püslü değil, isimli. 10′lu hastane çıkışı. Bugün ütüsünü de yaptım çok şükür. Bir tane daha bile yaptırmayı düşünüyorum açıkçası ama hastane çantamı yarın yerleştirmeye başladığımda daha net görürüm kıyafetleri diye düşündüğümden bekliyorum biraz. Son 73 günümüz kaldı 🥰
1prensesannesi__ Deryaaa2809 instagram melizababy sayfasindan yaptirdim nakışlı kumaşı gayet yumusak kaliteli ve diger sordugum sayfalara göre fiyatida iyiydi
Selma-bttl Sbhakcnn bende yaptırdım Trendyol dan çok da güzel yastıklı falan çok güzel hatıra kalıyor imkanın varsa yaptır
DEF_ikiprensbirprensesmom Kızıma tugbakugu dan yaptırmıştım. instagramda butikbebecik sayfasından yarı fiyatına 600₺ ye yaptırdım. Aylık anı örtüsü ve kızıma abla oldu tişörtü de yaptırdım ürünleri de beğendim. 10 günde geldi.
Esum48 deryaa_milena ben de sirf isimli olsun diye. Yoksa cinsiyeti belli degilken unisex hastane cikisi almistim da😀
48lipastelboya 1prensesannesi__ merhaba sayfayı inceledim tam da istediğim givi fiyat ne kadara yaptırdınız acaba
ey_ber Sbhakcnn Ben bu tulumu yaptırıyorum üzerine nakışlı isim yazılacak. Hem fotoğraf çekimi için hem hatıra olarak kalması için çok güzel bence
1prensesannesi__ 48lipastelboya storylerde zam gelcek dediler o zaman 850 tlye yaptirdim ama ben odeme yaptigimgunden sonraki gün zam geldi sjmdi me kadar bilmiyorum 😃