Ahrez melekmi22 Cevrenizde birilerinde varsa sizin adiniza Meryem ana eli otunu suya koysunlar. Acilmaniz yardimci olur🫠
Ahrez melekmi22 Bende olsa sizin icin koyardim, sabah olmak uzere aktarlarda satiliyor sanirim. Iki doğumda da tesaduf degilse faydasini gordum.
melekmi22 Ahrez çok teşekkür ederim nazik düşünceniz için 🌼 aktara gidecek kadar halim yok evden çıkıp aşağı inecek durumum dahi yok şuan nasip
melekmi22 2cocuk1bebekk çok teşekkür ederim ama doğumdan hemen sonra sanırım sudan çıkarılması lazımmış yoksa kanama durmuyomus biraz araştırdım da ben korktum açıkçası size hemen haber de veremem doğurdum diye
2cocuk1bebekk melekmi22 evet bende onu dicektim haber verin ama diye.. saglik olsun ozaman cnm sen hastanedemisin suan
melekmi22 2cocuk1bebekk yok kuzu evdeyim yatıracaktı ama açılma olmadı git evde bekle tek başına hastanede bekleme dediler benimde isime geldi evde olmak tamam dedim çıktım
melekmi22 2cocuk1bebekk yaptım onu kaynar değil de ılık dediler ben bi tik daha sıcak suya girdim belki biraz açılma olmuştur dicem ama nerden anlıcam bilmiyorum
2cocuk1bebekk melekmi22 ayy 3. Dogumun olucak benimde nasipse saat kacta nerde sanci beni bulur merak icindeyim dogrusu gunduzmu gecemi ayy bilemedim 😀
melekmi22 2cocuk1bebekk gece çok kötü biseymis gözümden uyku akiyo şuan doğuma girsem uyur kalırım diye düşünüyorum 😂😂
2cocuk1bebekk melekmi22 sancin sıklasti mi bilmiyorum ama sen simdi sicak bi dusa gir sancilarini takip et cnm gor bak iyi gelicek su
melekmi22 2cocuk1bebekk iki saattr tskip ediylrum biraz arasi acilmaya basladi gibi ve bir tik hafifledi gibi bazen çok fena vursa da hala buraya yazabildigime gore demek ki iyiyim diyorum
2cocuk1bebekk melekmi22 acele etme ozaman evde gecir sanciyi cunku ben telefonu elime asla alamazdim asla soru sorduklarinda cvp bile veremiyodum sancidan 😂
melekmi22 2cocuk1bebekk sancı araları açıldığından beri sana cevap veriyorum bak demek ki vakti var daha 😂
melekmi22 2cocuk1bebekk inşallah pozitif doğurdum diye bende post acarım 🙏🏻😊 bana da öyle geliyor bugün en gec yarın doğururum
2cocuk1bebekk melekmi22 bencede cnm yakin gibi duruyo. Once bu postun altina yaz ama kacirmiyim sen ayri post acinca. Arasa derese yazarsin sen 2 dk 😀
2cocuk1bebekk melekmi22 meryem ana otu icin koyarim dedim ama ters tepki yapip benim acilmami saglamasin ay korkarim 😂😂
2cocuk1bebekk melekmi22 posta bi bayan 1 haftadir 1,5 cm le bekliyorum yazmis ay bilemedim ne zmaan olur bak simdi