melekmi22 Sabahtan beri düzenli sancim var akşam üzeri siddetlenince acile gittim acilde çatı muayenesi nst arasında gidip geldim nstde duzenli sancim cikiyor ama acilma olmadigi icin hastane de yatirmak yerine eve gönderdiler. 1 2 parmak kadar anca açılma var denildi ama sancim şiddetli ve düzenli bir şekilde devam ediyo squat yap denildi onun dışında dusa girdin çıktım başka ne yapabilirim ve bu ne kadar sürer bu şekilde suyum da gelmedi daha
34Kubra melekmi22 sıcak suya oturmak , ördek yürüyüşü yapmak , merdivenleri yan yan çıkmak , aksak yürüyüş yapmak , suquat yaparken ayağınızın birini sandalye ye koyarak yapmak yani bir ayak sandalyede bir ayak yerde .
Gul-5757 melekmi22 melekmi22 nasıl hissettin ben sadece karında sertleşme ve hafif bel ağrısı hissediyorum bugün düzenli gibi gelmedi saymadım bile kasılma aralarını düzenli olur artar diye bekledim azaldı sanki
Ahrez melekmi22 Cevrenizde birilerinde varsa sizin adiniza Meryem ana eli otunu suya koysunlar. Acilmaniz yardimci olur🫠
melekmi22 EceNaz26 ay ciddi mısın bana doğum başlamış çok beklemezsin gibi bisey denildi gerçi diyen de asistan yani bilemiyorum aslında eve yollamayacaklardı ama 1 saat içinde o kadar az açılma olmuş ki hastanede tek basina bekleme diye eve yolluyoruz dediler
nurdangg Burda ne zaman okusam ev silin önerisinde bulunan görüyordum ben de size önereyim ördek yürüyüşü yapar gibi eğilip havluyla evinizi silin bunu yapan ertesi güne doğumu başlatıyormuş genelde. ara ara da ılık duş alın rahatlatır sizi. bi de merdiven inip çıkın diyorlar
melekmi22 nurdangg o kadar çok merdiven indim çıktım ki bugün o açılma yapmadıysa bilmiyorum daha ne yapsın doğum başlamış gibi bisey denildi ama sadece açılma olmadı 1 saat içinde diye eve gönderildim
nurdangg melekmi22 pes etmeyin stres yapmayın sağ salim kavuşursunuz inşallah bebişinize 9 ay bekliyoruz birkaç gün mü bekleyemeyeceğiz sanki dimi😇🙏inşallah hayırlısıyla en doğru vakitte kolaylıkla gelsin 🙏🌸
Dfgggg Allah yardımcınız olsun 🙏 hurma rahmi yumuşatıyormuş öyle okumuştum ben de 39. Haftadayım yiyorum bakalım
melekmi22 nurdangg amin inşallah çok teşekkür ederim ❤🥰 çok beklemem umarım.cok mi fena sancılar bu sancılar ile beklemek zor
hayalim35 melekmi22 sancı geldikçe beline sıcak su tut hem açılma yapar hem sancını hafifletir her sancıda derin nefes al
melekmi22 hayalim35 gözlerim kapanıyo sancı başladı yine düzenli ama sanki güncelleme geldi sancılara bi değişik agriyo
hayalim35 melekmi22 bnde gece sancı çekerken çok uykum geliyordu düşün mesela sancı arası 1 dakikaysa bn o aralıkta çoktan uykuya dalmış oluyordum ama sancı geldikçe uyandırıyordu yatmak asla mümkün değil tatlı bi uyku gelio doğumdan snra da gündüz uykum gelmiyordu çok değişik😂 sağ salim al kucağına inşaAllah🌸
melekmi22 Gul-5757 öyle bir geliyo ki sancılar saymana gerek bile yok direk anliyosun kaç dk da bir geldiğini çünkü araları baya yakın oluyo sancıların birde kısa süreli girip çıkması lazım 1 2 dk kadar falan hep diyorlardı o gerçek sancı ise anliyosun diye gerçekten öyleymiş Bel bacak ağrısı yapıyor evet benim bir kaç gün önceden kasık ağrılarım başladı regl sancısı gibi sancılarım vardı ama hep düzensiz yani gün içinde 5 kere oluyosa bi daha olmuyodu öyle düşün şuan çok daha düzenli bir.kc saattir bisey yoktu şimdi yine başladı
melekmi22 Gul-5757 amin inşallah sağ olasın 🙏🏻 haftan geldi ise acile git yine de rahatsız edici bir agrın varsa