Mkbselisa Hilaall bizde çıkarmadılar ilk bana sonra eşime verdiler eşim hemşireyle bebeğin hazırlığına gitmişti sonra
startown Ssrky ilkinde girmedi hastane sancı odalarının olduğu doğumhane katına erkekleri almıyordu.Başta moralim bozuldu ama şimdi ben istemiyorum yanımda annem vsrdı ilkinde sabahtan geceye kadar benimle yürüdü çömeldi kalktı yine annem olsun isterim. Bana eşşekten düşen lazım 😂😂😂
Fundaaaaa Ssrky 3. Sezeryanım daha önce de çok istedim girmedi ama bu sefer ısrar kıyamet girecek kabul etti 😂
zeynosileannis Ssrky devlette doğum yaptığım için giremedi ama sezaryen olsa girmesini isterdim normal doğumda istemem görmesini o şekilde görünce bakamaz ama ilerde hep aklına gelir travma olur adamda zaten çok hassas 😂
Fundabg Ben sezeryan olacağım. Eşimin girmesini çok istiyorum. Kaynanam o dayanamaz ben gireyim diyor 😂😂😂
Oooo1924 İlk doğumumda eşim doğuma girmişti, zaten son anda içeri alıyorlar, bebek gelirken çağırıyorlar. Dikiş atılırken elimi tutmuştu, bu bana güç vermişti açıkçası; bu sefer de bir aksilik çıkmazsa doğum anında yanımda olmasını istiyorum.
06Canan Ssrky ilkte girmesini istemedim iyiki istememişim 10 saat sancı çektim sürekli parmakla kontrol ettiler o halde görseydi tramva olurdu burdada bir çok yoruma denk geldim eşler sonrasnda ilişkide sorun oluyor diye yine istemiyorum girmesini
Ssrky 06Canan ben de aynı yorumları okuduğum için sormak istedim . Aslında daha da bağlanmaları gerekiyor bize :)
Cansu-2600 Ssrky Eşim yanimdayken kendimi salarım odaklanamam diye düşünüyorum tabi sezeryanmi normalmi olacak o belli değil henüz ama normal olursa eğer ne biliyim dışarda beklesin 😁 insan eşinin varligiyla daha güç bulur ama ben kendimi koyveririm diye korkuyorum doktorun talimatlarına uyamam dikkatim dağılır falan diye istemiyorum
sedakcar Ya eşler girince zaten başımızın olduğu tarafa alıyor doktorlar. Alt kısmımızı görmüyorlar ki ben olsam bende bakamazdım ama örtü oluyor görmüyorlar aşağıyı bence girmeliler
Nillssunal Tabikide girecek en büyük destekçim o girmezse ben kimden güç alayım o da böyle düşünüyor hem hayatın gerçekleri hastalıkta sağlıkta dedik beni öyle görüp görmemesi tartışma konusu bile değil
BT- Ssrky Benim sezeryan esimde bende çok istiyorduk ama doktorum almıyor eşleri sadece doktor olan babaları alıyormuş 😥
yzcdlr3 Ssrky 2 ayım kaldı normal doğum gözüküyor eşimde giricek bence girmeli yanımda olması bile büyük destek
Tugbayalci Ssrky benim ilk doğumum olcak inşaallah. Ben eşimin doğuma girmesini istemem sanırım. Ay bir de o bayılıyormuş orda sinirlenirim 😂😂😂😂
byz20 Benim ilk doğumum. Araştırma hastanesinin özeline gidiyorum kontrole. Orda doğumum olacak. Doğum şeklim henüz belli değil ama eşimin doğuma girmesini ben de istiyorum. Eşim Doktor olduğu için bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.