Andy wawa, bi organik, bi baby bunlar babymall de ve trendyolda küçük butiklerde oluyor bayağı bir şeyler aldım kumaşlar kaliteli yumuşacık. Babycosyden de yine bayağı bir şey aldım yine ürünleri organik lcw sitesinde satışı var kupon ve indirim oluyor genelde. Kitikate yazılmış zaten özellikle bebeğimin giysilerini yıkarken fark ettim ki ürünün içine etiket dikerken fazladan bir kumaş eklemişler pamuklu o kumaştan kesince bebeği rahatsız edecek hiçbir şey kalmıyor ben böyle ayrıntılara düşerim. Tinylambdan da hastane çıkışı ve çıtçıtlı bodyler almıştım onlar da organik ve kıyafetlerin içine etiket dikmemişler bu da güzel. Ebebekten hello babynin ürünleri güzel yine. Defacto ürün çeşitliliği az ama bebek kıyafetleri beni şaşırttı hem kaliteli hem değişik şeyler buluyorsunuz ve ara ara çok iyi indirime giriyor muhakkak bakın derim. Koton vasat sevmedim, lcwden çok ürün baktım ama almak nasip olmadı hiç. Bunlar benim seçip satın aldığım ürünler hediye gelen şeyler de var normal bebek mağazalarında satılan gerçekten kalite farkı var aralarında. Ben ilk aylar özellikle cildi hassas olduğu için dikkat etmeye çalıştım.