br2023 Eliffile Burun tıkanıklığı da var hele sırt üstü uyudum mu nefes alamıyorum sırtım da ağrıyor ama hep sağ sol da yatamıyorum
Balkan77 br2023 onu doktora sor ben hamileliğim ilk günden beri kaşık bel ağrısı çekiyorum dediğim magosit vermişti içtiğimde rahatlıyorum ağrım olmuyor canım sabah akşam şeklinde kullanıyorum ben
Eliffile Sergul1425 benimde öyle sinirden aglayasim geliyor artık çalışıyorum birde insanlarla konuşmaya mecalim olmuyor nasıl geçecek bu böyle :(
Canim_bebegim27 br2023 Amin çok zor bişey bel ağrısı belim agrırsa zaten hicbiryerin tutmuyor otomatik olarak 🥴
br2023 Canim_bebegim27 Ayn öyle eğilip kalkamıyorum doğru düzgün işlerimi halledemiyorum geceleri uyuyamyrm uyuduktan hemen sonra uyanıyorum ağrılardan ve sıcaktan🤕
Sergul1425 Eliffile valla doktorlara kalırsa idare edecez ilaç vermiyorlar çünkü bana verdiler aslında ama iki doktor kullanmamı istemedi diye bnde kullanamadım alerji uzmanı yazdı hemde
Eliffile Sergul1425 ben biraz vazelin sürdüm inşallah bi zararı yoktur araştırmadım da ama rahatlattı
br2023 Balkan77 Randevu bulabilirsem gidcm 6 gün önce doktordan geldim 15 güne kdr randevu vermiyorlar
Burcuuu45 Edessanr_ kiz ben sert yere yatinca daha çok tutuluyorum sen nasil rahat ediyorsun sabaha kadar girmediğim şekil girmediğim oda kalmıyor bugun yerde yattim belim kopuyor suan 😂🥲
Edessanr_ Burcuuu45 dün gecede kızımı uyutmak için koltuğa uzandık sabah gözümüzü bi açtık ikimizde halının ortasında uzanıyoruz 😂 yani uyurken bile gidip yere uzanma özelliğim var